Getty Images
Šeširi, šeširi...

Nijedan modni dodatak ljeti nije toliko poželjan! U našem testu saznajte kakav bi vam najbolje stajao

Najvažniji modni dodatak ljeti (osim ovosezonskih maski) uvijek je šešir. U gomili trendovskih oblika odabrali smo četiri klasika koji najčešće vidimo u gradu, izletu ili na plaži. Koji vama odgovara najbolje?

Niti jedan modni detalj ne doživi toliku popularnost ljeti, kao što je to slučaj sa šeširima. Naravno, kad kažemo šešir, ne mislimo na sva druga pokrivala za glavu, poput vunenih kapa ili pokrivala za uši.

RIJEŠITE I OVE TESTOVE OSOBNOSTI:

Angela, Jacinda, Margaret ili Alexandria - kojoj biste političarki nalikovali kada biste se bavili tim poslom?
U kojem ćete književnom žanru najviše uživati na godišnjem? Riješite test i saznajte!
Je li vrijeme? Uz pomoć jednostavnog testa procijenite jeste li spremni izreći sudbonosno 'da'

Za šeširom posegnemo kad osvijestimo kako nam sunčane naočale nisu ni približno dovoljna zaštita od sunca, čak niti u kombinaciji s kremom sa zaštitinim faktorom. (Zapamtite, kremu sa zaštitnim faktorom dermatolozi preporučuju kao osnovu svake zaštite i njege kože, u bilo koje godišnje doba.)

Šešir će nam pomoći obraniti se od negativnog utjecaja sunčeva zračenja, spasiti nas od napornih insekata, a pomoći će nam i sa slučajem "bad hair daya".

No kao što znamo da nije svaki oblik okvira sunčanih naočala za svaki oblik lica, slično je i s obodima šešira. Odabir vrste šešira ovisi o vrsti zaštite koja vam je potrebna, obliku, pa čak i frizuri, no ponajviše odjevnom stilu. Nećete odabrati šešir "boater" ako mislite negdje navečer zasjati u sandalama na tanku petu, a fedora neće dobro izgledati na sportski šorc.

Prije nego što investirate novac u dobar šešir u našem testu otkrijte koji bi vam najbolje odgovarao. S obzirom na učestalost nošenja kroz godinu, za njega se isplati dati i koju kunu više, stoga je bolje da vaš odabir bude promišljen.

Linker
18. travanj 2024 08:34