Nova Gloria IN donosi...

Toplo i trendi: U novom broju Glorije IN pronađite najbolje zimske jakne prošivene futurizmom

Zbog raskošnih detalja i upečatljivog kroja, lagana i nepropusna skijaška jakna - od milja zvana puferica - postala je najatraktivniji komad zimske garderobe, a u novom broju Glorije IN donosimo izbor najatraktivnijih modela.

Dugo je ova jesen bila relativno topla, no došao je trenutak za modni adut hladnih dana - prošivenu jaknu. U novom broju Gloria IN magazina stoga vam donosimo izbor najatraktivnijih modela iz naših dućana, prikladnih za sve vrste izazova, i sportske i poslovne.

Jednako širok stilski spektar pokriva i posve bijela odjevna kombinacija, koja je naš aktualni favorit - jer kao neutralna podloga ostavlja mnogo prostora za maštovitost.

image
Nova Gloria IN čeka vas subotom u paketu uz Jutarnji list.
ISTOCK

Inventivnost krasi i parfemske “noseve” koji su u nove kreacije unijeli mirise nade, topline, ali i zavodljivosti i raskoši.

PARFEMSKI NOVITETI DAJU NADU U BOLJE SUTRA JER SADRŽE NOTE ZA BUĐENJE LIJEPIH EMOCIJA, A MEĐU NJIMA SU I ESENCIJE LIKERA KOJE ‘DIŽU’ I NAJVEĆE PESIMISTE.

To su nekako i olfaktivni doživljaji koji opisuju predblagdansko vrijeme koje ćemo više nego ikad dosad provesti doma. Napravimo si stoga najljepšu kućnu scenografiju, a u tome bi mogle pomoći jastučnice domaćeg brenda Ajoj čiju priču donosimo u bloku posvećenom dizajnu i uređenju interijera.

Naravno ni ovoga puta nismo zaobišli predložiti vam dobru destinaciju za izlet u našoj zemlji, kao ni upoznati vas s nekim novim receptima.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

image
GLORIA IN PRODUKCIJA


U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

STIL Buntovnici s punk razlogom

LEKSIKON Odjevni stil splitske glazbenice Hane Huljić

HIT KOMAD Bijelo žensko odijelo

INSPIRACIJA Američki glumac Ethan Hawke

LJEPOTA Parfemi za hladne dane

INTERIJERI Rukotvorine domaćih kreativki

GASTRO Recepti zagrebačkog chefa Filipa Horvata

IZLET Vikend u Vukovaru

Linker
20. travanj 2024 09:23