Vedran Peteh
Inspirirajte se

VIDEO | Poznate dame za Gloria osobno ispričale su kako je to biti baka, pa još i u top formi!

Nova rubrika magazina Gloria - 'Gloria osobno' inspirirala nas je da pozovemo sve naše vjerne čitateljice da nam pišu o svojim iskustvima i da s nama podijele priče iz svojih života. No, potaknula nas je i da organiziramo panel rasprave i ekskluzivne večeri na kojima ćemo u društvu drugih žena, dama iz javnog života i s bogatim iskustvom pokušati odgovoriti na neka od pitanja koja nas sve jednako zanimaju.

Novo, drugo izdanje Gloria osobno panela, posvetili smo zanimljivoj temi u kojoj će se pronaći mnoge žene. A većini njih će pritom zasjajiti oči i na licu se spontano razvući široki osmijeh... Potpuno razumljivo!

Ovaj put okupile smo se u ugodnom ambijentu Natuzzi showrooma Zagreb u koji smo u goste pozvale pjevačicu Jasnu Zlokić (65), prvu nacionalnu prvakinju baleta Almiru Osmanović (61) te urednicu i TV voditeljicu Tončicu Čeljusku (51).

Vedran Peteh
Snimanje novog nastavka naše lijepe Gloria osobno priče bilo je u prekrasnom Natuzzi showroomu u Zagrebu.

Tri poznate dame, koje iza sebe imaju mnogo životnog iskustva, svojim je pitanjima vješto "razoružala" naša poznata voditeljica i moderatorica Barbara Kolar uspjevši iz njih izvući pregršt detalja iz privatnog života. Pogotovo onih koji se tiču prinova u njihovim obiteljima. Govorimo, naravno, o njihovim unučicama.

Pogledajte Gloria osobno panel na temu: Bake u top formi!


Sve su nam otkrile

Koliko su se promijenile od vremena kad su i same bile majke te kako se ove vitalne dame snalaze u ulozi baka, misle li da su djevojčice posebnije od dečkića i što bi voljele da njihove unuke od njih naslijede, te kako se nose s konkurencijom - drugom bakom, ispričale su nam na zanimljivom i duhovitom druženju, na kojem nije nedostajalo ni žustre rasprave...

Tako smo doznali da je, otkako se rodila, troipolgodišnja Marie centar svijeta za našu glazbenu divu, da se umjesto Dora balerinina unuka trebala zvati Michele "jer je bucmasta kao Michelinka", ali i da poznata voditeljica svoju sedmomjesčnu unučicu Amelie nije vidjela od siječnja.

Vedran Peteh
Za puno smijeha "zaslužna" je Jasna Zlokić, a za profinjene baletne pokrete primabalerina Almira Osmanović.

Otvorile su se i neke druge teme

Osim o svojim unučicama, naše su gošće govorile koliko je važno brinuti o svom zdravlju i otkrile kako brinu o svom tijelu. Ispričale su nam gdje su bile u vrijeme zagrebačkog potresa i kako su ga "preživjele", a jedna među njima prvi put je javno progovorila i o strahu od velikih pasa... Bilo je ovo vrlo inspirativno druženje, koje ćemo uskoro i ponoviti!

Vedran Peteh
Eau Thermale Avène pobrinuo se da se naše gošće osvježe prirodnom izvorskom termalnom vodom.

Ugodno druženje okupljenih dama nastavilo se i nakon panel rasprave, neke su to vrijeme iskoristile da se osvježe Eau Thermale Avène termalnom izvorskom vodom, druge, pak, da razgledaju bogatu ponudu Natuzzi showrooma Zagreb prepoznatljivu po nenadmašnom talijanskom dizajnerskom namještaju..

U dobroj vjeri da ćemo se uskoro sastati na neku novu, jednako zanimljivu i aktualnu temu, našim smo gošćima zahvalile prigodnim darovima za koje su se pobrinuli naši partneri.

Vedran Peteh
Testirajući nove proizvode kozmetike Avène, naše su gošće otkrile i kako održavaju mladolik izgled.


Pogledajte prvu ekskluzivnu Gloria osobno priču na temu 'Rastati se ili sastati'

IZ RUBRIKE GLORIA OSOBNO ČITAJTE I:

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Outfiti o kojima se priča: Ornela, Alma i Ivana dobro znaju kako nositi crnu boju bez da bude dosadna

Linker
18. travanj 2024 17:00