Nepogrešiva

Bivša missica ponovno plijenila pažnju: Bazične komade odlično je spojila s hit detaljem sezone

Maja Cvjetković Kević uvijek oduševljava zanimljivim modnim kombinacijama i uvijek se trudi biti ženstvena, ali i ostaviti vlastiti potpis na lookove.

Kako nažalost ove godine nemamo toliko prilike pokazati svoje modni stil, uvijek se veselimo kad umjesto trenirke možemo uskočiti u nešto elegantnije komade. Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević tako je iskoristila promociju knjige "365 priča" Brune Kovačevića kako bi zablistala u fora komadima.

image
Maja Cvjetković Kević.
RONALD GORSIC/CROPIX

U zagrebačkoj Esplanadi bila je jedna od najbolje odjevenih dama i to zbog odličnog spoja basic komada i onih vintage. Maja i inače, kada se pojavi na zagrebačkoj špici, plijeni pažnju zanimljivim modnim kombinacijama.

Ovoga puta u fokusu je bila košulja s voluminoznom kragnom koja je pravi hit zadnjih sezona te posebno dobro izgleda u kombinaciji sa sakoima.

Ovaj trik zna i Maja koja je bijelu košulju s bogatim volanima spojila uz sako sivkastog uzorka i maslinasto zelenim širokim trapericama, dok je smeđi remen dodao toplinu cijelom looku. Hlače rezane iznad gležnjeva idealno je nositi na cipele s visokim potpeticama pa je Maja odabrala baš njih i to u neutralnoj nijansi, kao i Louis Vuitton torbicu.

image
Severina.
RONALD GORSIC/CROPIX

U sličnim tonovima došla je i Severina - karirani kombinezon, siva dolčevita i salonke u bordo boji odlično su joj stajali i davali joj pomalo djetinji, zaigrani šarm.

Na predstavljanju Brunine knjige pojavile su se još neke poznate dame poput Nine Badrić, voditeljice Mile Horvat, bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a tamo su bili i naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić i bivši košarkaš Dino Rađa.

image
Kolinda Grabar Kitarović.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Nina Badrić.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Nikolina Brnjac.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Mila Horvat.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Ivica Kostelić.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Dino Rađa.
RONALD GORSIC/CROPIX
image
Bruno Kovačević, Kolinda Grabar Kitarović.
RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 10:52