Sakrila zavodljiv detalj

Dubrovačka špica vrvi cool stajlinzima mladih dama, no opet ih je zasjenila uvijek originalna bivša sutkinja

Centar Dubrovnika čak je i za vrijeme strogih mjera prepun ljudi koji su izašli na zrak. Među njima laganim korakom prošla je i Đurđa Tedeschi ponovno osvajajući istančanim modnim ukusom.

Iako zbog trenutne situacije najviše vremena provodimo kod kuće, neki od nas ne mogu odoljeti da ne prošeću gradskom špicom i pokažu svoje outfite. Tako je dubrovački Stradun na Badnjak vrvio različitim modnim kombinacijama hrabrih trendseterica koje se nisu ustručavale čak ni po zimi odjenuti kratke suknje i obući otvorene sandale.

Ipak, na jugu je toplije nego na sjeveru pa je njihov izbor i razumljiv. Ipak, među njima najviše je pažnje privlačila umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi koja se i ovoga puta istaknula neobičnim krojevima i detaljima.

image
Đurđa Tedeschi.
BOŽO RADIĆ/CROPIX

Poznata gospođa najradije nosi crnu boju koja joj odlično stoji, iako ljeti 'popusti' pa odjene bijele komade. Dubrovačkom špicom prošetala je u još jednoj odličnoj kombinaciji koju bismo i mi rado nosile. Lagana plisirana suknja vodila je glavnu riječ zajedno sa sakoom zanimljivog kroja, dok je obična crna majica bila baza na koju paše baš sve.

No, jedan detalj Đurđa je lukavo sakrila - mrežaste čarape koje su se tek nazirale ispod suknje.

Glavu joj je krasio njezin omiljeni modni dodatak - šešir koji je ovoga puta bio nešto manjih dimenzija. Đurđini stajlinzi ne bi bili potpuni bez oversize sunčanih naočala i cool naušnica koje se vide iz daleka, a kako bi cijelom looku dodala malo rokerskog šarma, obula je crne kožnate čizme i sparila ih s kožnatom torbom.

I ostale dame na špicu su došle sređene, svaka u svom điru. Dok su se neke ohrabrile na kraće dužine, bilo je i onih kod kojih je elegantan kaput nosio cijeli stajling. Osim onih klasičnih crnih ili pak nešto zanimljivijih s uzorkom, bilo je i šarenih bundica u kombinaciji s pastelnim torbicama i visokim potpeticama.

image
Stajlinzi na dubrovačkoj špici.
BOŽO RADIĆ/CROPIX
image
Stajlinzi na dubrovačkoj špici.
BOŽO RADIĆ/CROPIX
image
Stajlinzi na dubrovačkoj špici.
BOŽO RADIĆ/CROPIX
image
Stajlinzi na dubrovačkoj špici.
BOŽO RADIĆ/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 13:36