Davor Matota
BIJELE ČIZME I MINT KAPUT

Iva Jerković u bijelim čizmicama zaustavljala poglede na špici

U pravom blagdanskom raspoloženju uhvaćena je bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković! Svirači na zagrebačkoj špici izmamili su joj osmijeh na lice, a ništa manje vesela nije bila niti njezina modna kombinacija.

Vlasnica beauty salona, voditeljica i bivša manekenka odvažno je kombinirala boje za koje mnogi misle da su rezervirane samo za sunčane dane. Iako mnogi za party sezonu i kraj 2018. godine biraju upečatljive komade u metalik nijansama ili, pak, posute šljokicama, Iva Jerković (37) privlači pozornost u outfitu koji nema niti jedan od tih must have detalja.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Iva Jerkovic
Davor Matota

Njezin recept je crno-crvena mini haljina s visokim ovratnikom i detaljem u obliku volana koju je kombinirala s hit čizmama. Lagano nabrani model seže taman do ispod koljena, ima blok petu i bijele je boje - koju mnogi zaobilaze u širokom luku, osobito zimi. Ipak, Iva bijele čizme bez problema kombinira sa svojim zimskim outfitima, baš kao i kaput upečatljive nijanse - boje mente.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Iva Jerkovic
Davor Matota

Iako je na sebe stavila komade u nekoliko različitih boja, sve je funkcioniralo besprijekorno - najvjerojatnije zbog njezinog zaraznog osmijeha koji su na njeno lice izmamili njezini prijatelji i svirači koje je srela na zagrebačkoj špici.

Linker
25. travanj 2024 06:17