Davor Matota / Hanza Media
ljubiteljica romantike

Luksuzna pidžama vrijedna par tisuća kuna! Tia Mamić prošetala špicom u skupocjenoj kombinaciji

Zagrebačka poduzetnica obožava ženstvene krojeve, romantične haljine i hlače visokog struka, a od uzoraka voli cvijeće. Njezino posljednje modno izdanje iz nekoliko je razloga privuklo pažnju....

Poduzetnica Tia Mamić uvijek je rado viđeno lice na zagrebačkoj špici, jer su njezine kombinacije uvijek pravi mamac za znatiželjne poglede modnih zaljubljenica. Poznato je da je Tia velika ljubiteljica ženstvenih krojeva i uzoraka pa nije začudila ni njezina recentna kombinacija koju je "prošetala" centrom Zagreba.

Mamila je gospođa Mamić poglede u zanimljivom 'pidžama odijelu'. Žuto odijelo cvjetnog uzorka Tia je sjajno uklopila u ležerno, dnevno izdanje.

Davor Matota / Hanza Media
Pidžama odijelo hit je već nekoliko godina, a tijekom 2020. doživjelo je pravi boom među trendsetericama.

No, ovo nije bilo kakvo odlijelo. S potpisom brenda F.R.S. može se nabaviti na stranici MyTheresa, a na sniženju mu je cijena nešto manja od sedam tisuća kuna. Treba napomenuti i da je Tia odijelo iskombinirala s Chanelovim sandalama te naušnicama modne kuće Valentino.

Pidžama kao odijelo nikada nije izgledala toliko privlačno: Poznate dame nose je na neodoljive načine

Ženstvenost kroz cvijeće, romantične krojeve, haljine i kaftane

Dnevne varijante Tije Mamić najčešće su obasute cvijećem i protkane romantikom, a od takvog izgleda ne odustaje ni u svečanim prilikama, u kojima voli nositi kreacije talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana. Estetika je to koja tamnoputoj brineti pristaje kao salivena.

Da obožava ženstvenost, nije propustila supruga Marija Mamića pokazati ni vlastitom kolekcijom kaftana, koje je na tržište izbacila u suradnji sa svojom prijateljicom Ladom Mitrašinović. Cure su, osim kaftana, potpisale i beauty kreme za naglašavanje preplanulog tena.

Ljubiteljica svježeg i preplanulog izgleda na taj je način i sebi pomogla da što dulje održi sjaj poslije godišnjeg odmora. Ove godine se poduzetnica odmarala u društvu supruga, a tijekom ljetovanja oboje su proslavili rođendane. Nakon sunca i mora, na red su stigle obaveze pa je ponosna mama Tia ovih dana svog dječaka ispratila u novu školsku godinu.


KOPIRAJTE LOOK

Gornji dio: F.R.S FOR RESTLESS SLEEPERS

mytheresa.com

Donji dio: F.R.S FOR RESTLESS SLEEPERS

mytheresa.com

Čitajte i:

Na špicu sa stilom: Tia Mamić vjerna klasiku koji je san svih trendseterica

Što Mamić kaže na novi potez njegove supruge? Tia i Mario čuvaju privatnost kao zmija noge, no...

Tia Mamić progovorila o teškom djetinjstvu: 'Ljudi si daju za pravo kreirati moj život'

Tia Mamić o braku i susretu bivšeg i sadašnjeg supruga: 'Nisam se planirala zaljubiti, ali dogodilo se'

Linker
19. travanj 2024 20:09