inspiracija

Modni dvoboj na druženju u Zagrebu: Jelena Veljača pomela konkurenciju, a Lejla Filipović iznenadila ‘golim‘ detaljem

Na svečanost povodom 27. Sarajevo Film Festivala stigle su mnoge dame u odličnim outfitima, među kojima su se istaknulo nekoliko njih. No, najviše pažnje privukle su Jelena i Lejla koja je došla u društvu supruga.

I ove godine se u Zagrebu održalo druženje suradnika i prijatelja Sarajevo Film Festivala ususret njegovom 27. izdanju. Još jedan spektakl održat će se u Sarajevu od 13. do 20. kolovoza, a na svečano predstavljanje SFF-a u zagrebačkom kafiću Velvet došla su mnoga poznata lica.

U ovo pandemijsko doba rijetko imaju prilike prošetati ‘crvenim tepihom‘ pa su mnoge dame odlučile posebno zablistati za ovu prigodu. Među njima je bila i scenaristica i producentica Jelena Veljača koja se nedavno udala za pravnika Vitu Turšića u Botaničkom vrtu.

image
Jelena Veljača
NERA ŠIMIĆ/CROPIX

Čitajte i: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVADBE: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici

Jelena je na druženje stigla u dobrom raspoloženju i upečatljivoj ljetnoj haljini senf žute boje. Ovakve nijanse Jeleni odlično stoje na njezin svijetao ten, a ni s krojem nije razočarala. Čak i nešto širi krojevi naglašavaju vitku figuru, što je bilo i više nego očito u Jeleninom slučaju.

U look je uklopila jednostavne žute sandale, dok je od modnih dodataka imala samo viseće naušnice od crvenih perlica koje su odlično kontrastirale žutoj boji.

image
Lejla Filipović došla je na druženje u pratnji supruga Tarika.
NERA ŠIMIĆ/CROPIX

Još jedna dama koja se istaknula svojim outfitom bila je Lejla Filipović. Došla je u društvu svog supruga Tarika Filipovića s kojim se čak modno uskladila. Glavna boja njihovih outfita bila je bijela - dok je Tarik furao bijele hlače, Lejla je zablistala u haljini od dva dijela - crnom topiću s puf rukavima otvorenih leđa i bijeloj suknji, koji su spojeni samo na leđima.

image
Lejla Filipović
NERA ŠIMIĆ/CROPIX

Lejla definitivno nije pogriješila s ovim monokromatskim lookom u kojeg je uklopila i crnu kožnatu torbicu te zanimljive sandale u pomalo vintage stilu sa sjajnim detaljima. I kao ‘točku na i‘, sve je osvježila koraljnom bojom laka za nokte.

Čitajte i: Poznata Splićanka na Maldivima prošetala ‘must have‘ badić sezone

image
Judita Franković
NERA ŠIMIĆ/CROPIX

Glumica Judita Franković imala je najhrabriju kombinaciju. Na žarko-ružičastu haljinu odjenula je baby plavi bralette koji je uskladila s torbicom i natikačama na kitten petu. Trend nošenja donjeg rublja preko vanjske odjeće već je neko vrijeme popularan, a čini se da će se nastaviti i dalje.

Linker
07. travanj 2024 16:51