udobne, a šik

Ove natikače ne nose se samo na plažu, pun ih je grad: Pronašle smo 10 najljepših na sniženju

Već nekoliko sezona se natikače od udobnog, ali sintetičkog materijala s kojim se smije i u vodu, nose ne samo na plažu, već i za grad. Pronašle smo modele koji su sada i na sniženju, a kako ćete ih kombinirati - prepuštamo vašoj mašti na volju jer nosi se baš sve.

Ni uz svilenu haljinu za grad danas vam zasigurno nitko neće zamjeriti metalik zlatne natikače na nogama. Još ako imate savršenu manikuru, fensi torbicu i diskretan nakit, bit će to ljupki spoj za večernju šetnju.

Danju ih možete kombinirati i uz dizajnersku haljinu, kao što je svoje Adilette bivša voditeljica i danas spisateljica Josipa Pavičić nosila uz dizajnersku haljinu, onu s domaćim potpisom Hippy Garden. Nije im odoljela niti manekenka Alessandra Ambrosio koja je u svoj par uskočila nakon odrađenog treninga.

Spica / Zagreb 15.06.2019 / foto: Maja Jurovic / Josipa Pavicic Yo
Maja Jurović

Santa Monica, CA  - Alessandra Ambrosio heads to the Yogaworks studio in Santa Monica to slip in a yoga session before the Christmas holiday. The jetsetting model must have been in a bit of a hurry as she was caught jaywalking across the street to get to the yoga studio.

Pictured: Alessandra Ambrosio



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 403167378, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Manekenka Alessandra Ambrosio

Ponesete li ih na more, od njih se jedino i nećete odvajati - tunika se promijeni, šorc se promijeni, ali vesele natikače uvijek su tu. Lagane su, s njima se smije i u vodu, a začin su koji jamči trendi izgled ma gdje se našli. Japanke su zbog njih pale u drugi plan, pa vam ne preostaje drugo nego pregledati naš izbor i možda izabrati neki sniženi par za sebe.

Linker
20. travanj 2024 03:52