Davor Matota
skockana do bola

Primijetila ju je cijela špica: Neki ove čizme ne mogu smisliti, a Nikolina Ristović ih obožava

Iako su im mnogi predviđali brz odlazak u zaborav, čizme iznad koljena i ove su zime jedan od komada koji nije problem zamijetiti na ulicama, a jedna od njihovih najvjernijih obožavateljica je i voditeljica Nikolina Ristović.

U svojem ormaru Nikolina Ristović ima brojne modele obuće: od klasičnih salonki, sandala s vrtoglavim potpeticama, ružnih "tatinih" tenisica pa sve do čizama koje sežu daleko iznad koljena. Upravo su te posljednje jedan od njezinih najdražih modela: u svojoj kolekciji ima nekoliko uskih, potpuno pripijenih modela u različitim bojama, ali ovog puta za šetnju zagrebačkom špicom odabrala je šire, lagano nabrane čizme koje taman prekriju koljena.

Smeđi komad nosila je u kombinaciji s uskim, kožnatim hlačama, jednostavnom prugastom majicom te zanimljivim reljefnim kaputićem koji su krasili zlatni gumbi.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristovic ex Pisek
Davor Matota

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristovic ex Pisek
Davor Matota

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristović ex Pisek
Davor Matota

I dok je smeđi model vrlo uobičajen, Nikolina je zaljubljena i u one koji se mnogo više ističu pa u svojoj kolekciji ima bijele, crvene, ali i metalik plave.

Spica / Zagreb 30.12.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic i Goran Cizmesija
Davor Matota

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
Davor Matota

/ Press foto

I dok mnogi ne znaju kako bi kombinirali taj upečatljiv komad, Nikolina visoke čizme nosi na sve: metalik plave sežu joj do bedra, ali ona ih nosi i u kombinaciji s hlačama, ali i s plisiranom suknjom, dok se s bijelim modelom odvažila na look upotpunjen s mini haljinom. Iako ih je najlakše navuči preko hlača, a i tada se vidi sva njihova čar, odlično se slažu i sa midi suknjama, osobito ako su upečatljive boje.

Linker
06. travanj 2024 02:29