MODNA IKONA

Stajling po uzoru na Barbie: Borna Kotromanić u vibrantnoj ružičastoj boji ‘od glave do pete‘

Zaljubljenica u modu ne boji se pokazati svoj osebujan modni izričaj, a ovoga puta za pratitelje na Instagramu pozirala je u outfitu samo za modno odvažne.

Diplomirana ekonomistica, bivša dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić jedna je od domaćih modnih ikona, a najpoznatija je po osebujnom modnom stilu u kojem spaja komade koje bi se rijetko tko usudio nositi.

Borna, međutim, ima dovoljno modnog samopouzdanja pa svoju modnu odvažnost pokazuje vibrantnim i upečatljivim bojama i kreacijama kojima inspirira mnoge pratiteljice na društvnim mrežama gdje često održava modne lekcije.

Čitajte i: Borna Kotromanić o razvodu od Luke Rajića: ‘Prvog supruga nisam birala srcem nego glavom‘

Poput Barbike

Ovoga puta, Borni je kao inspiracija poslužila Barbie pa je izabrala uzak rozi kombinezon kojim je istaknula zavidnu liniju, a uparila ga je s bijelim sandalama s platformom i visokom petom. Cijeli look 51-godišnja zaljubljenica u modu zaokružila je frizurom ukrašenom biserićima, a isticale su se i viseće, jednostavne naušnice.

Čitajte i: Borna Kotromanić: ‘Svakih nekoliko tjedana ‘pročešljam ormar‘, robu poklanjam i nikada ne kupujem impulzivno‘

"Barbie je uvijek izvor moje inspiracije", napisala je kratko u opisu fotografije Borna koja se odlično osjeća u bojama svih spektara i nijansi.

Dan ranije je, primjerice, nosila crni kombinezon s otvorom na leđima, a iskombinirala ga je s neobičnim crnim cipelama na platformu francuske luksuzne modne kuće Givenchy koje su podijelile mnoga mišljenja o ukusu.

Nekima odgovara njezin stil, nekima ne, no Borna zna što želi i u tome je njezina osebujnost i posebnost!

Linker
19. travanj 2024 19:29