Reuters
zvijezda je rođena

U metrima srebrne čipke Lady Gaga osvanula na premijeri filma u kojem glumi country zvijezdu

U filmu Lady Gaga glumi mladu country pjevačicu koja dane provodi u trapericama i pamučnim majicama, no za premijeru je odabrala glamuroznu haljinu koju je bilo nemoguće ne zamijetiti.

U filmu "A Star is Born" publika će imati priliku vidjeti Lady Gagu u potpuno drugačijem svjetlu.

32-godišnja pop zvijezda poznata po hitovima kao što su "Bad Romance", "Born This Way" i "Million Reasons" u filmu glumi mladu country pjevačicu Ally kojoj posrnula zvijezda Jackson (Bradley Cooper) pomaže da pronađe svoj put do slave.

S raspuštenom crvenom kosom, minimalnom šminkom, odjevena u traperice i pamučnu majicu, Lady Gaga u ulozi Ally sušta je suprotnost ekscentričnoj divi koju smo navikli gledati u nezamislivim kostimima.

Za premijeru filma održanu u Los Angelesu, Gaga se vratila svom originalnom smislu za estetiku i na crvenom tepihu zablistala u haljini izrađenoj od nekoliko metara srebrne čipke.

Reuters

Srebrnu haljinu i dugačak plašt potpisuje modna kuća Givenchy, a pjevačica je uz tu raskošnu toaletu obula srebrne sandale s platformom koje su joj dodale dvadesetak centimetara visine.

Reuters

U maniri dama zlatnog doba Hollywooda, sitna pjevačica kosu je obojila u platinasto plavu boju te začešljala u frizuru kakvu je nosila Veronica Lake.

Reuters

Prije dolaska na samu premijeru, Gaga je objavila najavu za novi singl pod nazivom "Is That Alright?".

Linker
24. travanj 2024 22:27