Instagram
Nijansa koja osvaja

Zna što se nosi ovog ljeta: Mini bikini Lucije Lugomer baš je u trendu

Mama malog Leona zablistala je u dvodijelnom badiću u hit boji koju ćemo nositi i kad krenu hladniji dani. Lucija Lugomer uz modnu poruku o supertrendu, sljedbenicima na Instagramu poslala je i poruku: 'Sudite mi kad ćete biti savršeni'.

Lucija Lugomer, naš najpoznatiji plus-size model, ovog je ljeta u kofer spakirala pregršt atraktivnih badića. Sa suprugom Danijelom Grlićem Lucija je u veljači dočekala sina Leona, a par je prvo ljetovanje s bebicom odlučio provesti u Zadru.

Mama Lucija, čiji je mališan nedavno navršio šest mjeseci, dane provodi izmjenjujući jednodijelne i dvodijelne badiće, a najdraži su joj modeli bez šavova i jastučića, koji nježno grle obline.

Iako se uvijek nađu oni koji će druge suditi isključivo prema izgledu, Lucija se može pohvaliti vojskom obožavatelja, koji je podržavaju u njenom otvorenom stavu prema pokazivanju oblina.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Lucija je pokazala kako joj stoji bikini u hit boji koju ćemo uskoro viđati posvuda - nježno ljubičastoj.

Uz fotku na kojoj pozira u atraktivnom badiću, sljedbenicima na Instagramu poslala je i poruku: "Sudite mi kad ćete biti savršeni".

Premda već neko vrijeme prednjači među hit bojama, cipele, trenirke, veste i torbice u lila boji apsolutni su trend koji se provlači kroz ljetne i jesenske modne kolekcije većine high street brendova, na veliko veselje onih kojima je u 2020. potrebno malo modnog osvježenja.

Lucijin lila kupaći kostim stiže iz linije luksuznih kupaćih kostima brenda Eden, koji u svojoj ponudi nudi i plus size brojeve, a dostavlja i do Hrvatske.

Eden

Želite li kopirati Lucijin look u trendi boji, donosimo nekoliko prijedloga:

Nabrani bikini, H&M, grudnjak 124 kn, gaćice 83 kn

H&M

Kupaći kostim s volanima, ASOS, prije 267 kn, sad 80 kn

ASOS

Dvodijelni kupaći kostim s valovitim rezom, H&M, grudnjak prije 125 kn, sad 83 kn, gaćice prije 83 kn, sad 33 kn

H&M

Čitajte i...

Jednostavno, s wow faktorom: Isabella Rakonić mami poglede u 'paprenim' vrućim hlačicama

Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Linker
23. travanj 2024 22:39