radi punom parom

Anita Dujić pokazala prkos i izdignula se iznad svih nedaća! Sivim prognozama udarila je ‘kontru‘

Nakon odgođene kampanje proljeće/ljeto zbog novonastale situacije u svijetu, nova kampanja nakita brenda Juno pokazala je prkos. Prkos da se izdigne iz svih nedaća koje je okružuju, da nadiđe sve sive prognoze koje su se nad njom nadvile, a pravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra.

Juno nakit je vječan, svevremenski i prikladan za sve prigode, bez obzira radi li se o dnevnoj šetnji ili pak večernjem izlasku. Jesenska kolekcija obuhvaća ogrlice, naušnice, narukvice i prstenja, a svi komadi nakita su jedinstveni i personalizirani te stvoreni s posebnom pažnjom. Minimalizam koji je zaštitni znak ovoga brenda, snažan je odraz snage žene koja nosi ovaj nakit. Žene koja je svoja, jedinstvena i samouvjerena. Brend Juno odlučio se prepustiti nemirnim vodama koje ga okružuju i jednostavno njima ploviti.

image
Rajna Raguž
image
Rajna Raguž

Anita nikada ne miruje te neprestano u svemu traži inspiraciju, a u ovim neizvjesnim vremenima dizajnirala je još jednu kolekciju nakita s kojom se iznimno ponosi. Tako je nova jesenska kampanja zamišljena u obliku četiri seta, točnije četiri Juno linije, a one su JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI. Linije su prepune jedinstvenih oblika i detalja, a dizajnerici nakita posebno je neodoljiva JunoCHI linija, izrađena od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

image
Rajna Raguž

"Brend Juno je oduvijek i bio kontra trendova koji se izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, kontra nametanja i povodljivosti, a takva je i ova kolekcija", poručuje Anita Dujić koja stoji iza brenda nakita.

image
Rajna Raguž

Nakit ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Mnogima je pak najdraži modni dodatak koji često ima i posebnu sentimentalnu vrijednost.

image
Rajna Raguž

Čitajte i:

Wood U: Nakit za žene koje biraju radost, izrađuje ga dizajnerica koja se ne boji riskirati

Gala Nikolić: Roditeljima kradem odjeću, najviše iz tatinog ormara

Moćni nakit hrvatskog dizajna! Nekonvencionalno srebro za modne individualke

Linker
18. travanj 2024 21:22