Promo
ZA SVAKU PRILIKU

Diana Viljevac predstavila kolekciju modnih dodataka: Zaljubit ćete se u boje elegantnih torbica

Nova kampanja domaće dizajnerice, koja ove godine slavi 10 godina rada, predstavlja modne dodatke koji će "začiniti" svaki stajling.

Nova kolekcija Diane Viljevac donosi nove modele torbi u dvije veličine - maloj i srednjoj, te remenje u bojama koje se slažu s torbama.

- Ženama je često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama. U ovoj kolekciji slijedila sam linije dizajna koji me oduševljava, a to su pročišćenost i minimalizam koji ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje - govori Diana koja je, kao i u prethodnim kolekcijama, na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi mogli biti iskorišteni i u dnevnim i u večernjim prigodama.

Promo

Promo

Promo

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno; naime poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni.

- Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti styling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije - pojašnjava svoju novu kolekciju koju je predstavila kampanjom u kojoj je glavnu ulogu dobila Mia Kuleš.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
16. travanj 2024 09:22