Getty Images for Coachella
omiljene mašnice

Ne možemo se zasititi ovih tenisica, a sada stižu i u festivalskom izdanju

Kultni glazbeni festival, koji se već godinama održava u Kaliforniji, inspirirao je dizajnere poznatog sportskog brenda na stvaranje posebne mini kolekcije tenisica s mašnama.

Otkako je prije nekoliko sezona sportski brend Puma zbacio tenisice u retro modelu Basket Heart, sa satenskom mašnom umjesto klasičnih vezica, svijet je dobio jedne od najljepših tenisica 'za po gradu'.

Press foto

Do sada su izašle u raznim bojama, materijalima i kombinacijama, a i high street, i sportski brendovi pokušali su iskopirati ljupki izgled tih casual ljepotica.

Ove godine, Puma predlaže da satenskim vrpcama uljepšamo njihov old school hit Freestyle hi, koji su ponovno izbacili u pastelnim nijansama, ili isprobamo model Puma Suede Bow, s mašnom na peti, no nisu zaboravili ni omiljeni Basket Heart koji je osvanuo u party varijanti.

Freestyle Hi

Press foto

Puma Suede Bow

Naime, povodom ovogodišnjeg izdanja glazbenog festivala Coachella, na kojem će uz brojne glazbenike nastupiti i Beyonce, brend je izbacio paket s modelima Platform Basket i Basket Heart, s popularnim vezicama i privjeskom u obliku malog kožnatog pera.

Press foto

Povišene Basket Platform tenisice stižu u kombinaciji 'svijetloružičaste boje božura' i 'kašmir plavoj', a Basket Heart u nježnoj boji vanilije spojenoj s finom svijetloružičastom nijansom.

Press foto

Privjesak s perom može se odvojiti od tenisica i nositi na torbici ili ključevima. Idealno za koncerte, beskrajne ljetne šetnje i istraživanje nepoznatog.

Linker
12. travanj 2024 01:46