Press foto
'šlape za po gradu'

I ako ih ne volite, morate priznati: Ovo su najslađe cipele koje ste ikad vidjeli

Del Toro i Moda Operandi i ove su godine pripremili slatko iznenađenje! Ili slano, ovisno o cipelama koje biste radije nosili....

Čak i žene koje nisu fan cipela u obliku baršunastih papuča na navlačenje, moraju priznati da su modeli kuće Del Toro nešto posebno.

Luksuzni lifestyle brend s bazom u Miamiju od 2005. proizvodi nakit i obuću, pod budnim okom kreativnog direktora Matthewa Chevallarda, rođenog u Italiji.

Odlična su alternativa tenisicama i balerinkama, a u casual prilikama nose ih mnoge trendseterice.

Popularne šlapice Del Toro nastale su kad se spojila talijanska strast za vrhunskim modnim komadima s opuštenom atmosferom Miamija, a u očima modnih znalaca još su više dobile na cijeni kad su krenule originalne suradnje s prestižnim dućanom Moda Operandi.

Press foto

Del Toro je u suradnji s dućanom Moda Operandi prije nekoliko sezona izbacio šlapice s emoji znakovima, koje se bile pravi hit, a za aktualnu sezonu priredio je otkačene modele s hranom.

Press foto

Jeste li djevojka za kavu i krafne, ili više volite pojesti pizzu i naručiti pivo?

Press foto

Press foto

Tu su i šlapice za fanove sushija i egzotične hrane, model s kokicama za ženu koja ne izlazi iz kina, kao i one za fast-food curu, s hamburgerima i prženim krumpirićima.

Press foto

Press foto

Imate li prijateljicu koja je vrhunski poznavatelj vina, tamnoplavi par s čašom crnog vina i sirom sigurno će je oduševiti...

Press foto

Cipele Del Toro, proizvode se u Brazilu, izrađene su od stopostotnog baršuna, i imaju drvenu petu od 15 milimetara.

Press foto

Press foto

U ekskluzivnoj kolekciji nalazi se 16 modela, a svaki se može kupiti u dvije boje. U online dućanu Moda Operandi par se prodaje po cijeni od 350 eura, a mogu se naručiti i do Hrvatske.

Press foto

Press foto

Linker
16. travanj 2024 08:39