Profimedia, Mega Agency
Privlačnost broja 97

Imaju li šanse vladati ulicama? Najnoviji trend tenisica za kojim su poludjele trendseterice

Odlučite li svoju garderobu upotpuniti glomaznim tenisicama, iskombinirajte ih sa ženstvenim komadima kako bi dobili moderan look s prizvukom devedesetih.

Robusne, namjerno neugledne i iznimno udobne - takve će tenisice biti najveći hit proljeća, ako je za vjerovati modnim prognozama.

Svaka godina sa sobom donosi novi trend kad su tenisice u pitanju pa se, nakon Adidasovih modela Superstar, Gazelle i Sam Smith, pomame za Puminim Freestyleom i Basket Heart tenisicama sa satenskom mašnom, na scenu vratio Nike koji je prije nekoliko sezona oduševljavao modelom Air Max 1.

Prošle godine svi su htjeli imati model "Basket Heart"

A post shared by PUMAADDICTED (@pumaaddicted_) on

Vrući model za 2018. također stiže iz serije Air Max, no ovaj put je riječ o nešto zahtjevnijem modelu 97, koji je do sada bio na visokoj cijeni među poznavateljima tenisica, ali ne i među modnim influencericama.

Robusne tenisice u svojim su kolekcijama prošle godine izbacili i Balenciaga i Chanel, stoga ne čudi što su se u srca pomodnih djevojaka ušuljale i tenisice kultnog modela Air Max 97.

Ovaj model publici je predstavljen na jesen 1997. godine, a uz brojne hip hop zvijezde, nosila ih je i Mel C iz grupe Spice Girls, tada poznatija kao Sporty Spice. Sa sobom donosi kul stav kraja devedesetih i početka dvijetisućitih, a premda nije pretjerano fotogeničan, pojavljuje se na sve više street style fotografija.

Glomazni model djevojke danas kombiniraju uz traperice i nježne komade poput lepršavih suknji, ružičastih kaputa i zanimljivih sokni, a uvijek dobro izgleda i uz tajice i pamučne trenirke.

Ako tražite trendi tenisice za novu sezonu, razmislite o broju 97.

Linker
18. travanj 2024 18:03