Alka Vuica na kaputu ima tigra, slona i tropsko cvijeće
 Davor Matota
S JAMAJKE NA ŠPICU

Vrištećim tropskim kaputom Alka Vuica doziva toplije dane

Proljeće je za sada stiglo samo datumom, no ne i s temperaturama. Dok se svi silno žele riješiti ogromnih kaputa, Alka Vuica inspirirana Jamajkom nosi kaput tropskih boja zbog kojeg je opet u centru pozornosti.

Glazbenica i kantautorica Alka Vuica prije nekoliko tjedana grijala se na egzotičnim plažama Jamajke. Zen koji je doživjela na putovanju, Alka je modnim izborom prenijela na zagrebačku špicu. Odjenula je najšareniji kaput iz ormara s printom tropskog cvijeća, tigra i slona te krenula na prijateljsko ispijanje kave. Komad s maksi printom kombinirala je s robusnim čizmama, kakve su se ove zime nosile u svim varijantama, a pokazala je i da ni ona nije odoljela talijanskom modnom brendu koji vole brojne Hrvatice. Preko ramena prebacila je crnu torbu koju krasi prepoznatljiv logo kuće Gucci, najpoželjnijeg modnog brenda prošle godine.

Spica / Zagreb 09.03.2018. / foto: Davor Matota / Alka Vuica
Davor Matota
Alka Vuica je na špicu donijela trope

Spica / Zagreb 09.03.2018. / foto: Davor Matota / Alka Vuica
Davor Matota
Alka Vuica je totalno drukčija od drugih

Glazbenica je na odmoru iz snova uživala uz partnera Zlatka Arslanagića i sina Ariana kojeg ima iz veze s Vukom Veličković. Putovanje ju je vidljivo modno inspiriralo, a nema sumnje da u rukavu ima i nekoliko novih budućih glazbenih hitova.

Instagram

Instagram

Linker
24. travanj 2024 09:51