PROMO
INOVACIJA

Do atraktivnih trepavica u samo 4 tjedna

U trendu su duge i njegovane trepavice, koje otkrivaju pogled i daju posebnu ljepotu cjelokupnom izgledu.

Ako vas majka priroda nije podarila dugim i gustim trepavicama, one su vam sada dostupnije nego ikad. Razlog tome je novi serum za rast trepavica Lux-Factor koji u samo 2 tjedna vaše trepavice učini dužima, gušćima i tamnijima, a dokazano djeluje i na obrve.

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Bez štetnih nuspojava serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen je i najosjetljivijim očima. Serum sprječava lomljenje i ispadanje trepavica, do čega najčešće dolazi nakon korištenja umjetnih trepavica.

Za savjet o korištenju seruma za rast trepavica Lux-factor pitali smo magistricu farmacije Jasnu Martinjak:

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica isprobale su i poznate Hrvatice. Evo što one kažu o serumu:

Antonija Šola, pjevačica

“Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor.”

Ecija Ivušić, TV voditeljica

“Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.”

Lana Jurčević, pjevačica

“Danas i trepavice možeš ‘uzgojiti’. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo… nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala – da ne ni bilo da vam mažem oči.”

Serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash obožavaju i….

Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2013. i PR agentica

Sementa Rajhard, glumica i pjevačica

Nina Slamić Gudeljević, Miss Hrvatske 2002.

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

Linker
20. travanj 2024 07:27