HENKEL

Kako u vrijeme korone držati vaš dom sigurnim mjestom za cijelu obitelj

Više nego ikad, dom je postao naše mjesto za život. Naš ured, teretana, škola, igraonica, vrtić, spavaonica – preko noći dom je postao naš cijeli svijet. Luksuz boravka doma u miru i tišini koji smo si nekad priželjkivali, sad je postao svakodnevica. Mjere samoizolacije svele su našu oazu mira na cijeli svijet, što može biti pravi izazov, ali i zadovoljstvo. Sad konačno imamo vremena posvetiti se obitelji, djeca konačno mogu vidjeti kako izgleda posao njihovih roditelja, a roditelji su tu za pomoć oko zadaće. Ako se jako dobro organizirate, vaš dom može bar jedan sat dnevno postati i kućna teretana za fizičku aktivnost koja nam u ovim danima nedostaje, a sad konačno imate i vremena vježbati uz online pomoć fitness trenera holivudskih faca.

RIJEŠITE SE NEREDA U KUHINJI

Sve su to pozitivne strane ostanka doma, za koje je naravno potrebna dobra organizacija svih ukućana, ali i dobra organizacija doma. U vrijeme kad svaki izlazak znači potencijalno izlaganje epidemiji, iznimno je važno održavati higijenu i čistoću doma. Uz redovito pranje i dezinficiranje ruku, važno je da je vaš dom čist i siguran kako biste se mogli opustiti i uživati. Briga za zdravlje počinje s brigom o prehrani, a ovih dana više nego ikad provodimo vrijeme kuhajući i pripremajući nekoliko obroka dnevno. Osim što je nutricionistički važno voditi računa o zdravoj prehrani, ovo može biti i dobar način kako ćete svladati i naučiti neke nove recepte ili način kako ćete zabaviti djecu koja jedva čekaju da mogu sudjelovati u ovim aktivnostima s roditeljima. No, kulinarsko umijeće uvijek znači i velike hrpe prljavog posuđa, a kako malo tko ima kuhinje velike poput onih u omiljenim restoranima, održavanje reda u kuhinji i redovito pranje posuđa nužno je za uspjeh. Vodite računa pritom da su sredstva koja koristite za pranje posuđa ekonomična, poput Somat gelova i tableta za perilice posuđa koja uz manji utrošak energije garantiraju besprijekorno blistavo suđe, a ako ste među onima koji ne koriste perilicu, Pur je vaš moćan saveznik u borbi s nagomilanim hrpama posuđa. Sad je vrijeme kad treba voditi računa o novim navikama koje podrazumijevaju odgovorno trošenje resursa poput vode, struje i drugih prirodnih resursa.

KAKO PRODUŽITI SVJEŽINU ODJEĆI

A jedan od uređaja koji sasvim sigurno ovih dana pojačano radi u vašem kućanstvu je i perilica rublja. Vrijeme je za proljetno pospremanje ormara, sad imate vremena i odlučili ste oprati i osvježiti garderobu, posteljinu i sve što svakodnevno koristite u svom domu? Sad kad svi malo više spavamo, družimo se u našim dnevnim boravcima ili čak i vježbamo doma, važno je da se ugodno osjećamo na svom kauču, posteljini ili na prostirci za vježbanje. Uz savršenu čistoću, Persil deterdženti nakon pranja ostavljaju savršeno mekane i mirisne tkanine u kojima možete uživati u vašim omiljenim ritualima, jutarnjoj kavi u omiljenom ogrtaču ili uživajući u čistoj i mirisnoj posteljini uz dobru knjigu prije spavanja.

MALI LUKSUZ ZA SAVRŠENU SIGURNOST

No, jednu prostoriju u domu, kad je u pitanju čistoća, ne smijete zanemariti. Mjesto kojem i inače posvećujete više pažnje kad je u pitanju uništavanje nečistoća i bakterija, toalet, sad zahtijeva maksimalnu sigurnost. To je mjesto gdje se bakterije i nečistoće zadržavaju, što znači da ovih dana treba pojačati učestalost čišćenja ovih prostorija, ali i izabrati najbolje saveznike u borbi protiv nečistoća. Osim što su izrazito učinkoviti, Bref proizvodi za čišćenje toaleta inspirirani su najfinijim mirisima jer zašto i vaš toalet ne bi imao elegantni miris baš poput onih u luksuznim hotelima.

NARUČITE ONLINE I OSTANITE DOMA

Sigurnost je sasvim sigurno na prvom mjestu ovih dana, no, ne treba zaboraviti ni udobnost. Važno je da se doma osjećate ugodno i da možete biti sigurni da je vaš dom uistinu vaša mala oaza mira i sigurnosti u koju se možete povući ovih dana bez brige i neizvjesnosti. Ovih dana više pažnje posvećujemo i proizvodima koji vode računa o održivosti, priroda nas upozorava da bude odgovorni i ekonomični kad je u pitanju korištenje resursa. Svi Henkelovi proizvodi za čišćenje i održavanje doma, razvijeni su po najvišim standardima koji garantiraju maksimalnu učinkovitost uz manju potrošnju resursa. I ono što je posebno važno ovih dana, svi Henkelovi proizvodi dostupni su u svim trgovinama i online trgovinama vaših omiljenih prodajnih lanaca kako biste ih mogli naručiti čak i s vašeg kauča. Jer ovih dana najvažnije je ostati doma, na sigurnom, u čistoći i udobnosti svog doma.

Linker
25. travanj 2024 08:54