Pet hit boja koje ćemo nositi ovo proljeće

U suradnji s trgovačkim centrom Westgate Shopping City istražili smo najvažnije modne trendove koji će nas pratiti u nastavku godine.

Iako je sezona S/S 22 zasigurno drugačija od prethodnih, zapravo su živopisne boje unijele posebno očaravajuće note u komade koje ćemo nositi i ove godine. Mango, Reserved i Mohito samo su neki od modnih brendova gdje smo uočili trend boja koje će vladati i u 2022. godini.

RUŽIČASTA

image
Promo

Ova razigrana boja prati nas već neko vrijeme a sigurno je da će se ružičasta zadržati tijekom cijele sezone. Ružičasta dolazi u raznim nijansama, a hit su sve, od neonskih pa do pastelnih. U Sinsayu sve pršti od boja; ružičasta i žuta su top kombinacija.

ZELENA

image
Promo

Savršena za kombiniranje, zelena boja donosi svježinu i svestranost. Zelena će se odlično slagati s neutralnim bojama, nježnim pastelnim nijansama ali i žarkim bojama poput narančaste ili žute. Reserved nudi pregršt nijansi zelene, za svačiji ukus.

NARANČASTA

image
Promo

Ova boja je hit već nekoliko sezona i ponovo privlači pozornosti na ovogodišnjim kolekcijama. Bez obzira odlučite li ju nositi od glave do pete ili samo kroz detalje, narančasta će vladati i ove sezone. Narančasti komadi poput vestica ili haljina iz Manga top su pogodak za nadolazeće dane.

ŽUTA

image
Promo

Raskošna i vibrantna paleta žute boje donosi nam nekoliko novih it nijansi od nježno žute pa sve do neonsko žute. Da će ova upečatljiva boja zaokruživati ​​proljetne ponude, pokazali su nam brojni dizajneri.

PLAVA

image
Promo

Plava boja i dalje vlada modnim pistama. Usudili bismo se reći - ne postoji nijedna druga boja koja je tako osnovna, a opet tako puna iznenađenja. Plava u kombinaciji sa nekom od drugih vibrantnih boja pun je pogodak. Vibrantno plave u Mohitu ne nedostaje, u kombinaciji sa žarko zelenom stvara pravi wow efekt.

Trgovine u Westgate Shopping Cityju prepune su hit komada u ovim trendi bojama, zato brzo u shopping.

Linker
25. travanj 2024 06:17