Ništa im ne smeta

Ben i Jen uživaju kao nikad: Nakon drugog vjenčanja, otišli na drugi medeni mjesec

Affleck i Lopez nakon raskošne ceremonije zaputili su se u Italiju, a posebno su veseli bili na ulicama Milana, gdje su guštali u luksuznom shoppingu.

Gledajući Jennifer Lopez i Bena Afflecka može se vidjeti da uživaju u svojoj ljubavi koja je dobila šansu nakon gotovo 20 godina. Par koji je ovog ljeta organizirao dva romantična vjenčanja, upravo je i na drugom medenom mjesecu. Bennifer obožava Europu, tako da su sada za odmor odabrali Italiju. Ono čime su dvije holivudske zvijezde oduševile jest njihova neposrednost i obavljanje uobičajenih ‘radosti‘ koje vesele i obične ljude. Ben i Jen tako su šetali ulicama Milana, okruženi fotografima i obožavateljima, i nisu se dali omesti u svojoj shopping groznici.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u Milanu

CARRIERO MIMMO/IPA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Šetali su i zavirivali u izloge ekskluzivnih dućana u tom talijanskom i svjetskom centru mode, na kraju su i ušli u dućane i sa zanimanjem razgledavali najbolje od talijanske luksuzne mode.

Odjeveni u ležerne chic kombinacije J.Lo je bila u bijelom kombiniravši dva jednostavna, ali efektna komada - hlače s visokim strukom i širim nogavicama te rezani bijeli top. Uz to je na raspuštenu kosu stavila elegantni šešir, a na nogama je imala sandale na platformu u istoj svijetloj nijansi bež boje. Ben se odlučio za traperice, majica i košulja kombinaciju.

image

Dan su proveli u lukuznom shoppingu

MIMMO CARRIERO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vidljivo dobre volje, nisu dopustili da im gužva i pomutnja koju su uzrokovali pokvari raspoloženje. Nakon što su sa zanimanjem proučili ponudu dućana, zajedno su izašli van tako da je Ben oslobodio put kroz okupljene obožavatelje, a Jen se smijala od uha do uha dok je svog supruga držala za ramena.

Ovo je drugi medeni mjesec, na koji su otišli nakon raskošnog vjenčanja 20. kolovoza, kojeg su priredili na Benovom imanju u Riceborou u Georgiji.

image

Vrlo su revno pregledavali robu

COBRA TEAM/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mjesec dana prije trodnevnog vjenčanog slavlja Lopez i Affleck pobjegli su u Las Vegas, gdje su se vjenčali u tajnoj ceremoniji 17. srpnja. Nakon tog romantičnog bijega s djecom su otputovali u Pariz na prvi medeni mjesec kada su proslavili i Jenniferin 53. rođendan.

U međuvremenu su proslavili i Benov 50. rođendan, 15. kolovoza, iako su način slavlja sakrili za sebe, par je viđen na ulicama New Yorka dan ranije. Jen je viđena u shoppingu, nakon čega su zajedno s djecom otišli izvan grada kako bi obiteljski proslavili taj važan dan.

image

Nisu prestali izmjenjihvati nježnosti

TMZ/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 16:47