Uživaju u Hrvatskoj

Beyoncé i Jay-Z snimljeni na jahti kod Dubrovnika

Fotografi su ih snimila na jahti nedaleko Cavtata, a s fotografija se može vidjeti da je pjevačica uživala u sunčanju na palubi.

Iako se većina Hrvata polako vraća s Jadrana i polako zaključuje sezonu godišnjih odmora, Hrvatska je i dalje zanimljiva svjetskim A-listerima. Možda najpoznatiji među njima, Beyonce i Jay-Z upravo plove jahtom po hrvatskom dijelu Jadranskog mora.

Fotografi su ih snimila na jahti nedaleko Cavtata, a s fotografija se može vidjeti da je pjevačica uživala u sunčanju na palubi.

image

Američka pjevačica Beyonce ljetuje u Hrvatskoj

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Pored nje na jahti se vidi muškarac koji neodoljivo nalikuje na njihovog u Hrvatskoj ozloglašenog tjelohranitelja Juliusa De Boera, koji je s njima dolazio i ranijih godina. Naime, prve godine kad je glazbeni superpar došao u Hrbvatsku, 2009. De Boer je nasrnuo na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje. Jednom snimatelju je rukom udario u kameru zbog čega je ona pala na tlo te se razbio reflektor. Drugog snimatelja je triput udario nogom te je zgrabio stativ jedne od kamera i bacio je u more.

image

Snimljena je kako se sunča na palubi

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Njegove šefove takvo ponašanje nije uzemirilo, štoviše Jay-Z mu je uz osmijeh rekao da bio mogao u more baciti i snimatelja.

image

S njom je bio i dugogodišnji tjelohranitelj

TONCI PLAZIBAT CROPIX

Slavni par vratio se u Hrvatsku 2011. godine. Tad su čekali rođenje Blue Ivy, koja je prema pisanju medija ime dobila po plavom bršljanu koji su Bey i Jay-Z vidjeli na Hvaru.

image

Beyonce i Jay-Z vratili su se u Dubrovnik

TONCI PLAZIBAT CROPIX

U Hrvatskoj su zadnji put bili u rujnu 2020. godine. Tada su Jadranom plovili na luksuznoj jahti Lana, a osim Dubrovnika privukao ih je i otočić Galešnjak gdje je pjevačica prolavila 39. rođendan.

Jahta Lana je duga 107 metara, a u more je porinuta u lipnju 2020. godine pa joj je dolazak u Jadran bila jedna od prvih plovidbi. Jahta dostiže brzinu od 16 čvorova i može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade. Za tjedni najam treba izdvojiti 1,7 milijuna američkih dolara te još dodatnih 219 tisuća dolara za troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam doseže cijenu od skoro 2 milijuna dolara.

Linker
23. travanj 2024 15:32