Značajna obljetnica

Brooke Shields slavi 22 godine ljubavi: ‘Zaljubila sam u njega onog dana kada smo se upoznali‘

Upoznali su se na parkiralištu filmskog studija, vjenčali i dobili dvije kćeri, a njihova je tajna činjenica da ju on uspješno nasmijava od prvog trenutka do danas.

Američkoj glumici Brooke Shields njezin suprug Chris Henchy najveći je zaštitnik, netko u čijem će zagrljaju potražiti utjehu kada se život zakomplicira. Koliko joj znači, podijelila je na Instagramu povodom značajne obljetnice.

"Danas slavimo 22 godine našeg braka... Ponekad se čini kao da je zauvijek u treptaju oka! Ne postoji nitko drugi koga bih radije izludila ili bi me izludio. Volite i budite voljeni", napisala je 57-godišnja glumica i objavila nekoliko fotografija kojima ilustrira sreću s dvije godine starijim suprugom, koji je, inače, redatelj, scenarist i producent.

U svojim memoarima iz 2005. glumica je napisala: "Do danas vjerujem da sam se zaljubila u Chrisa onog dana kad smo se upoznali, 1999., ali mu to nikad ne bih rekla!"

Neobičnim spletom okolnosti, susreli su se na parkiralištu filmskog studija Warner Bros, kamo su oboje došli zbog posla. Tada ju je uspio nasmijati, a isto čini do danas. Nakon nekoliko izlazaka, pokazao joj je "što je prava ljubav", napisala je u memoarima. Kako se nedugo prije njihovog susreta razvela od teniske zvijezde Andrea Agassija, trebalo joj je njegovo razumijevanje, podrška i nježnost. Vjenčali su se u travnju 2001., a dvije godine kasnije, na svijet je došla njihova starija kći, danas 20-godišnja Rowan.

image

Sa suprugom i mlađom kćeri Grier

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Mlađu, danas 17-godišnju Grier, dobili su 2006. godine. Brak im i danas slovi za jedan od najskladnijih u zabavljačkoj industriji, iako imaju različite temperamente. Najbolji su primjer krilatice da se suprotnosti uvijek privlače, a u njihovom slučaju, nadopunjuju preko dva desetljeća.

Linker
14. travanj 2024 02:07