prva objava

Danima je šutjela: Severina se oglasila nakon sukoba sa sestrom

Nije se željela osvrnuti na sukob koji je punio medijske stupce dva dana. Umjesto toga prisjetila se svog posljednjeg koncerta, onog u Poreču.

Nakon fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom Popović, Severina se dva dana nije oglašavala na društvenim mrežama.

Sad je tu šetnju prekinula, no nije se željela osvrnuti na sukob koji je punio medijske stupce dva dana. Umjesto toga prisjetila se svog posljednjeg koncerta, onog u Poreču.

"Po-reč, Po-reč, Po-reč", kratko je napisala.

Koncert u Poreču održao se 20. kolovoza, a Severina je pažnju privukla Muglerovim kompletom koji je nosila.

Nakon neugodnih događaja u njenom životu Severina je ima naviku nekoliko dana se povući iz javnosti, a to uključuje ostanak u obiteljskom domu i izbjegavanje društvenih mreža.

Podsjetimo, Severina je prekjučer privedena na zagrebačkom aerodromu, a u poslijepodnevnim satima dovedena je na informativni razgovor u Policijsku postaju u Heinzelovoj ulici u Zagreb gdje je dala iskaz vezao za fizički sukob sa sestrom Marijanom Popović u stanu njihove majke Ane u Splitu.

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekao je Severinin PR-ovac Davor Grgin za Gloria.hr.

Linker
19. travanj 2024 09:16