CHRISTIAN SIRIANO

Drama uoči Oscara: Uništene su haljine koje su holivudske dive trebale nositi ove nedjelje

Tim Christiana Siriana nakon poplave u radionici je postavio "zamjenski studio" kako bi pokušao ponovno izraditi izgubljene kreacije.

Od ovogodišnje dodjele Oscara dijeli nas još svega nekoliko dana, a svjetski modni dizajneri imaju pune ruke posla oko posljednjih detalja na svečanim toaletama poznatih uzvanica. U radionici popularnog američkog dizajnera Christiana Siriana šivalo se i krojilo punom parom, sve dok mu račune nije pobrkala - poplava.

"Šest dana do Oscara i u našem studiju kiši jer je puknula cijev. Jej, sretan nam ponedjeljak! Najgori ikad...", napisao je Siriano na svom Instagram profilu uz snimke koje prikazuju poplavljen radni prostor i kutije s odjećom koje "plivaju" u lokvi. "Nadam se da su ove haljine u redu", dodao je u videu, a kasnije je otkrio kako je samo nekoliko haljina uništeno.

image

Christian Siriano

CRAIG BARRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Christianov tim ubrzo je postavio "zamjenski studio" kako bi pokušao ponovno izraditi izgubljene kreacije, a dizajner je pokazao novu malu radnu sobu na društvenim mrežama i sjetno poručio: "Pa, pretpostavljam da je ovo naš studio ovog tjedna". Nije poznato koje je zvijezde Christian trebao odjenuti za crveni tepih Oscara, no u siječnju su na Zlatnim Globusima njegove kreacije nosili Quinta Brunson, Angela Bassett, Billy Porter i Nicole Byer.

Podsjećamo, Siriano se proslavio 2007. godine, kada je postao najmlađi pobjednik natjecateljskog showa "Project Runway". Od tada njegov dizajn nerijetko nose poznate glumice i glazbenice poput Lizzo, Zendaye, Jennifer Lopez, Lady Gage, Ariane Grande i Cardi B.

Linker
12. travanj 2024 22:41