Slatko iščekivanje

Hilary Swank o svojoj trudnoći blizu pedesetih: ‘Dupli su hormoni, dupla je mučnina‘

Dobitnica Oskara prvi je put trudna s 48. godina, čeka blizance, a trudnoću dobro podnosi, iako je iskusila sve ono što zna mučiti žene u drugom stanju.

Hilary Swank uživa u svom malom obiteljskom čudu, a podijelila je i da njezine bebice jako dobro napreduju. Ova 48-godišnja glumica trudna je prvi put i to s blizancima, a detalje o svom drugom stanju otkrila je u nedavnom intervjuu. Kazala je da se sada osjeća bolje, jer je jedno vrijeme imala napadaje jutarnjih mučnina.

Hilary je nedavno otkrila da ona i suprug Philip Schneider iščekuju blizance, a vijest o trudnoći krila je i od ekipe s kojom radi na seriji "Alaska Daily".

image

Hilary Swank nedavno je otkrila da čeka blizance

RW/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Moji su mi prijatelji rekli da kada čekaš dupliće, to poduplava hormone, poduplati mučnine, podupla se sve", objasnila je glumica. Oskarovka je kazala da su karijera i loše ljubavne veze razlog zašto se tako kasno odlučila na majčinstvo.

Ranije ovog mjeseca je otkrila da bi blizanci trebali stići na rođendan njenog pokojnog oca. "Predivno je, sve se posložilo, i moj otac, bio je jedan od mojih najdražih ljudi, to je poput... kao da je to odavanje počasti njegovom životu, time što će se roditi na njegov rođendan", kazala je glumica.

Na pitanje kako bi njen tata reagirao na ove vijesti, kazala je da bi bio sretan. "Bio bi sretan i vrlo uzbuđen zbog mene. On je htio da imam sve što želim u životu, i znam da bi on bio sretan zbog toga što sam ja jako sretna", kazala je glumica.

Linker
20. travanj 2024 00:44