Analiza

Hladni rat: Što se događa između svekrve Victorije i snahe Nicole Beckham?

Iako su se prošlog ljeta jako ‘lajkale‘, Vicki i Nicola nakon svadbe u travnju prilično su zahladile svoj online odnos.

Iako ponašanje na društvenim mrežama ne mora značiti i pravo stanje stvari, u većini slučajeva je vrlo znakovito. Dok smo mi u Hrvatskoj radosno gledali što sve Victoria Beckham i njena obitelj objavljuje na društvenim mrežama za svog boravka u Hrvatskoj, njena snaha baš i nije bila oduševljena, zapravo bila je potpuno ravnodušna.

Tako se svjetski mediji bave analizom međusobnog odnosa na Instagramu između Vicki i njene snahe Nicole Peltz. Naravno nitko ne očekuje da mladenka svojoj svekrvi ‘lajka‘ baš svaku objavu, ali neki propusti su vrlo znakoviti.

Sve je krenulo još tijekom trodnevnog vjenčanog slavlja, kada je Nicola odlučila da neće obući niti jedan jedini komad robe koji je dizajnirala njena vrlo buduća svekrva. Tako je od travnja, kada se vjenčanje dogodilo, pažnja medija usmjerena na odnos između Nicole i Victorije. Sada je već svijet mode usplahiren zbog onoga što se čini kao ‘hladni rat‘ na društvenim mrežama.

Instagram stručnjaci ističu da Nicola nakon što se udala vrlo rijetko stavlja ‘like‘ na bilo što objave i Victoria, ali i David Beckham, a slavan par, roditelji njenog supruga, također gotovo nikad ne lajkaju ono što ona objavljuje.

Na primjer, ni David ni Vicki nisu reagirali na Nicolinu objavu naslovnica magazina Tatler, na kojoj je ona predstavljena kao ‘nova gospođa Beckham‘. A izignorirali su i Nicolinu sliku majke Claudije, kraj koje je napisala "Obitelj je za mene sve". U tom nizu fotografija Nicola je uz druge članove svoje obitelji, stavila i fotografije Brooklyna, međutim nikog drugog od Beckhamovih nije bilo na slikama.

Ono što je još čudnije je da ni David ni Victoria nisu reagirali na niz vjenčanih fotografija njihovog sina i nove snahe, koje je s Voguevog Instagrama Nicola podijelila na svom profilu.

Sličnom metodom Nicki je izignorirala Vickinu čestitku kćeri Harper za rođendan ove godine. A niti Nicola, kao ni njihov sin Brooklyn nisu lajkali Victorijinu nedavnu objavu u kojem Davidu čestita obljetnicu braka.

U tri mjeseca, nakon vjenčanje 9. travnja, Nicola je lajkala samo pet od 131 objave koje je na Instagram stavila Victoria. U istom je razdoblju Victoria lajkala samo šest od 35 objava svoje snahe Nicole.

Nije uvijek bilo tako. Prošlog ljeta, u tri mjeseca između lipnja i kolovoza, Victoria je lajkala 20 Nicolinih objava, a jedan je put čak i komentirala: "Puse! Volimo vas!"

U istom je periodu Nicola, tada djevojka njenog sina, lajkala 25 Victorijinih objava - sve od modne kolekcije njene buduće svekrve objavljene u korejskom Vogueu, do olovki za oči iz beauty linije. Čini se kako su se nakon sklapanja braka stvari ipak malo promijenile.

Linker
18. travanj 2024 12:19