Zavarao je sve

Ipak nije ćelav: Momoa otkrio da nije skroz ostao bez kose, a ima i novi ukras na glavi

Glumac s Havaja podvrgnuo se tradicionalnom ukrašavanju kože i to baš na dijelu tijela koje je nedavno ošišao.

Jason Momoa uspio je prevariti cijeli svijet. Svojim videom o brijanju glave podigao je prašinu i bacio brojne obožavatelje u očaj, da bi desetak dana kasnije na Instagramu pokazao pravo stanje, odnosno finalnu frizuru. Glumac i akcijski junak i dalje ima dugu kosu, samo ju je ‘olakšao‘ izbrijavši dijelove sa strane glave, odnosno iza uha. Ta frizura dolazi do izražaja kada zaveže punđicu, no kada raspusti kosu, i dalje ima svoje prepoznatljive duge lokne.

Osim novog imagea u stilu irokeze, Momoa je glavu odlučio ukrasiti tradicionalnom tetovažom. Glumac je u fotografijama pokazao cijeli proces izrade trajnog ukrasa. Tetovažu je izradio na rodnim Havajima, okružen obitelji. Na fotografijama je pokazano kako izgleda tradicionalno tetoviranje. Glumac je i na glavu stavio motiv strelica - trokuta kakve već ima na ruci.

Majstor Suluape Keone Nunes specijaliziran je za izradu Pāuhi - tradicionalne havajske tetovaže. Dugotrajan proces bockanja kože drvenim štapićima obavili su u domu, dok je Jason ležao na krevetu, okružen svojim najmilijima.

image

Momoa se ošišao početkom rujna

COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Momoini pratitelji i prijatelji oduševljeni su ovim dodatkom na koži, a komplimenti idu i na novi imidž koji ih sada podsjeća na modernog ratnika.

image

Jason Momoa pažljivim kadriranjem nije otkrio da ipak nije ćelav

INSTAGRAM/PLANET/PROFIMEDIA

Kada je objavio da se ošišao, početkom rujna, glumac je fokus sa svoje kose skrenuo na očuvanje okoliša.

"Ovo je za nove početke, proširimo Aloha. Budimo bolji u štićenju naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti uporabu jednokratne plastike iz naših života i naših mora. Plastične boce, plastične vrećice, pakiranja, posuđe i sve to. Pozdravimo našu Zemlju zajedno, aloha", napisao je Momoa uz video na kojem se vidi da je odrezao kosu, ali ne i koliko.

Linker
25. travanj 2024 14:22