GLAMUROZNA PROSLAVA

Na Leov rođendan stigli Mick Jagger, Bradley Cooper i brojne face, a jednu im je stvar zabranio

Na proslavu DiCaprijeva 48. rođendana došli su slavni glumci, glazbenici i sportaši, a glumac je dao sve od sebe da zabava ostane što privatnija.

Leonardo DiCaprio je u petak proslavio 48. rođendan u društvu brojnih holivudskih faca na velikoj zabavi u vili na Beverly Hillsu u Kaliforniji.

Glumčevo slavlje nisu propustili njegovi roditelji George DiCaprio i Irmelin Indenbirken te niz zvijezda iz svijeta filma, glazbe i sporta. Na zabavu je stigao legendarni frontman Rolling Stonesa Mick Jagger, kojeg su fotografi ‘ulovili‘ dok je sjedio na zadnjem sjedištu automobila.

image

Bradley Cooper i Kate Hudson

THE HOLLYWOOD JR BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bradley Cooper na proslavu je stigao s glumicom Kate Hudson, a slavni košarkaš LeBron James pojavio se sa suprugom Savannah, kao i sportskim agentom Richom Paulom, partnerom pjevačice Adele.

image

Mick Jagger

THE HOLLYWOOD JR BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dugogodišnji DiCaprijev prijatelj, Tobey Maguire, družio se s misterioznom ljepoticom, a na zabavi je bila i njegova bivša supruga Jennifer Meyer, s kojom je i dalje blizak. Među uzvanicima su bili i Jamie Foxx, Rami Malek i njegova supruga Lucy Boynton, Rebel Wilson i Ramona Agruma, Nicky Hilton, Wesley Snipes i mnogi drugi.

image

LeBron James, supruga Savannah James i Rich Paul

ROGER BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zabava je bila vrlo privatna te je DiCaprio navodno zamolio na goste da na ulazu ostave svoje mobitele u sigurnosnim vrećicama kako bi ograničio fotografiranje.

"Bila je to sjajna zabava s glazbom, pićem i serviranom hranom. Činilo se da su se svi dobro zabavili", rekao je izvor za časopis People.

image

Rami Malek

THE HOLLYWOOD JR BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na zabavi nije viđena manekenka Gigi Hadid, koju se posljednjih mjeseci povezuje s DiCaprijem, no neimenovani je izvor nedavno ispričao kako je par nastavio uživati u međusobnom društvu.

Linker
17. travanj 2024 09:51