Jedan je Brazil

Nakon ekspresnog razvoda praznike s djecom provodi daleko od njihovog slavnog oca

Iako se čini da su Gisele Bundchen i Tom Brady ostali u dobrim odnosima, on prilično rijetko viđa zajedničku djecu jer ne žive u istom gradu, a sada su već dva tjedna s mamom u njezinom rodnom Brazilu.

Nakon rastave od Toma Bradyja, slavnog igrača američkog nogometa, brazilska manekenka Gisele Bundchen kao da je procvala. Potpuno se posvetila svojoj djeci s kojom posljednjih desetak dana uživa u rodnom Brazilu, kako je napisala u svojoj objavi: "U zemlji gdje raste sve što se posadi, najviše ljubav."

Tako praznike provodi daleko od svog bivšeg dragog, a po fotografijama se vidi koliko u domovini svojem mame uživaju i njezina djeca. Gisele je na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama dočarala svu ljepotu Brazila koji joj je i dalje u srcu.

Tom Brady očito nema problema s time da djecu ne viđa za praznike, jer ionako se od rastave rijetko druže s obzirom na to da on živi u Tampi, a ona u Miamiju. No unatoč svemu, čini se i da među njima nema zle krvi. Nitko od njih nije maknuo zajedničke fotografije, no koliko je ona posvećena djeci, toliko on na društvenim mrežama uglavnom objavljuje sve vezano za njegov ljubljeni sport koji ga je i koštao razvoda. Uglavnom je, bar za javnost, posvećen samom sebi, sportu i reklamama za koje je dobro plaćen.

Početkom prosinca objavio je rođendanske čestitke prvo njihovoj kćeri Vivian koja je navršila deset godina, a nekoliko dana kasnije i sinu Bennyju koji je proslavio trinaesti rođendan. I to bi bilo to što se tiče obiteljskog života, dok Gisele Bundchen svaki slobodni trenutak provodi sa svojom djecom i rado objavljuje zajedničke fotografije.

Jako joj je važna i obitelj, danas smanjena za jednog člana, pa se čini da će sa svojim klincima puno češće putovati u Brazil. Jer svog bivšeg supruga više ne mora bodriti na utakmicama. Možda to sada radi mlada manekenka za koju se šuška da mu je postala nova pratilja.

Linker
19. travanj 2024 23:50