odlazak legende

Posljednja fotografija Olivije Newton John slama srce njenim obožavateljima

Njen suprug John Easterling otkrio je da je prije smrti rekla da želi se ne kupuje cvijeće, već da se donira novac zakladi koja nosi njeno ime.

Posljednja molba koju je Olivia Newton-John uputila svojim fanovima prije smrti bila je da doniraju novac njenoj dobrotvornoj organizaciji, umjesto da ga troše na cvijeće. Glumica i glazbenica preminula je u ponedjeljak ujutro na svom ranču na jugu Kalifornije nakon 30-godišnje borbe s rakom.

Njen suprug John Easterling otkrio je da je prije smrti rekla da želi se ne kupuje cvijeće, već da se donira novac zakladi koja nosi njeno ime.

U međuvremenu, obožavatelji su na njenom profilu na Instagramu pronašli njenu posljednju fotografiju, objavljenu 18. travnja. Na njoj je, okružena suncokretima, svima zaželjela sretan Uskrs. Otada je samo objavljivala stare fotografije nastale tijekom njene dugogodišnje uspješne karijere.

Posljednji video objavila je netom prije Božića, a u njemu se zahvalila fanovima na podršci koju su joj oduvijek pružali.

"Samo sam htjela iskoristiti ovu priliku da svima poželim prvenstveno zdrav, sretan i miran Božić‘, rekla je.

"Znam da je ovo bilo vrlo, vrlo, vrlo teško vrijeme za cijeli planet, a ovo je vrijeme kad se možemo okupiti, slaviti zajedno i bez obzira na našu vjeru, možemo reći jedni drugima što nam je bitno", dodala je.

image

Obožavatelji ostavljaju cvijeće na zvijezdi Olivije Newton-John na holivudskoj Stazi slavnih

LISA O‘CONNOR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njena bitka s rakom dojke započela je 1992. godine kada je imala samo 43 godine.

Bila je vrlo otvorena o svojoj dijagnozi i liječenju, koje je uključivalo upotrebu medicinske marihuane. Rak joj se vratio 2013. i ponovno 2017. godine.

Linker
25. travanj 2024 12:33