Prekipjelo joj

Poznata glumica prelomila, ne želi ga nazad: Osramotio ju je i napustio nakon 11 godina braka

Dvoje glumaca u braku je bilo 11 godina, sve do prošlog Božića kada je on iselio iz zajedničkog doma. Iako je navodno prekinuo aferu, zvijezda popularne serije ne želi pomirbu.

Samo nekoliko tjedana nakon vijesti o razlazu para, Amy Nuttall, zvijezda serije "Downton Abbey", zatražila je razvod od supruga Andrewa Buchana, poznatog po ulozi Marka Latimera u seriji "Broadchurch", nakon 11 godina braka. Glumica je nedavno viđena bez vjenčanog prstena, nakon što se pročulo da je njen partner napustio obiteljski dom tijekom Božića, kako bi nastavio aferu s glumicom Leilom Farzad, s kojom je radio na BBC-evoj seriji "Better".

image

Andrew Buchan i Amy Nuttall

SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U novom razvoju događaja prevarena glumica uzela je stvar u svoje ruke te odlučila i službeno okončati njihov brak, kao i zatražiti ono što joj pripada. Andrew i Amy vjenčali su se 2012. i imaju dvoje djece, sina i kćer. Prijatelji glumice otkrili su da je nakon prvotnog šoka Amy bila shrvana, ali da je sada spremna prezeti kontrolu, što je i pokazala preuzimanjem inicijative oko razvoda.

Iako nije poznato jesu li Andrew i njegova ljubavnica i dalje zajedno, The Sun donosi da ta veza nije potrajala, ipak činjenica da je prekinuo aferu ne mijenja ništa za Amy.

image

Leila Farzad

ASH KNOTEK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Rekla mu je da svejedno želi razvod. Javno je ponižena, a bol je bila neizdrživa. Mislila je da radi, a zapravo je često bio u hotelima s Leilom. Jednom kada je saznala istinu, osjećala se kao da ju je pregazio vlak. Sada je odlučila preuzeti kontrolu i planira svoju budućnost. Krenula je zakonskim putem i zatražit će sve na što ima pravo", kazao je bliski prijatelj glumice

Vjeruje se da je glumac Andrew (44) napustio obiteljski dom i uselio s Leilom (40) nakon što su se zbližili na setu BBC-jeve serije "Better". Ona se za supruga Jamesa Maizelsa udala 2013., godinu kasnije su dobili kćer, ali nije poznato jesu li se i kada rastali.

Linker
23. travanj 2024 08:10