U NJIHOVOM DOMU

Torta na dva kata i delicije poznatog chefa: Maja priredila Bloomu raskošnu proslavu rođendana

Šuput je rođendanski party svog sina jedinca organizirala u njihovom zagrebačkom domu, koji je uredila balonima pastelnih boja i raskošnim dekoracijama s motivima iz crtanog serijala "Peppa Pig".

Bloom Tatarinov, sin pjevačice Maje Šuput i njezinog supruga Nenada Tatarinova, navršio je dvije godine za vrijeme obiteljskog odmora u Dubaiju prošlog tjedna. Roditelji su ga tada obradovali dostavom torte u hotelsku sobu, a nakon povratka s putovanja na red je došla ona prava proslava u društvu obitelji i prijatelja.

image

Maja, Bloom i Nenad

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image

Torta za Blooma

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Šuput je rođendanski party svog sina jedinca organizirala u njihovom zagrebačkom domu, koji je uredila balonima pastelnih boja i raskošnim dekoracijama s motivima iz crtanog serijala "Peppa Pig". Gostima je poslužila veliku rođendansku tortu na dva kata, kao i burgere te hotdogove koje je u njezinoj kuhinji pripremao zagrebački chef Marin Medak.

image

Gosti su uživali u burgerima i hotdogovima

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image

Bloom Rođendan

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image

Djeca su se zabavljala u autićima i na toboganu

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Slavljenik Bloom i njegovi mali gosti uživali su u igri na toboganu i vožnji dječjim autićima, a pjevačica je djelić atmosfere s proslave podijelila i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Objavila je niz fotografija na kojima su joj se pridružili majka Danica, suprug Nenad i ostali gosti. "Bloom i dalje slavi. Rođendanski party bio je san snova, puna kuća prijatelja i obitelji", poručila je uz objavu, a u komentarima su se nizale rođendanske želje za malenog Blooma.

Linker
17. travanj 2024 22:43