VRIJEME ZA OBITELJ

Uhvaćeni na špici: Ivan Todorić prošetao Cvjetnim trgom s najslađom ‘pratnjom‘

Uživao je u kokicama s kćeri Arijom i sinom Vidom dok je mama mališana i poduzetnikova partnerica Milica s najmlađim članom obitelji, kćeri Milom, ostala kod kuće.

Jednu od rijetkih subotu bez kiše, Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića, proveo je šetajući špicom s kćeri Arijom i sinom Vidom. Tom prilikom izabrao je ležernu odjeću, majicu i kratke, sportske hlače, a u casual odjeći bila je i njegova preslatka "pratnja".

image

Ivan Todorić sa sinom Vidom i kćeri Arijom na Cvjetnom trgu

JOSIP MOLER/ CROPIX

Njihova mama, bivša manekenka Milica Mihajlović, nije bila s njima. Kako su osim Vida i Arije, prošle godine dobili kćer Milu, zacijelo je s malenom ostala kod kuće. Kao par jako su povučeni, poznato je tek to da su se upoznali 2009. u New Yorku gdje je ona bila zbog revije, a on je došao zbog posla. Nedugo potom viđeni su tijekom šetnje: tada su već bili šest mjeseci u vezi. Vjeruje se da je Milicu te iste 2009. upoznao sa svojom obitelji na svadbi imenjaka Ivana Valentića, sina bivšeg premijera Nikice Valentića.

image

Ivan Todoric sa sinom Vidom i kceri Arijom

JOSIP MOLER CROPIX

Milica se bavila manekenstvom od tinejdžerskih dana, a paralelno je studirala na Fakultetpu organizacijskih znanosti Sveučilišta u Beogradu. O njezinoj vezi s Ivanom Todorićem poznato je samo to da su 2013. nakratko prekinuli, no pomirili su se šest mjeseci kasnije, na proslavi njenog rođendana u Beču. Par je nedavno podržao otvaranje agencije za nekretnine "Regent Real Estate Agency" koju je u Kaptol centru otvorio njegov brat Ante Todorić s djevojkom, Petrom Kaćunko.

Linker
05. travanj 2024 23:43