PONOVNO JE NESTALA

Je li princeza Charlene jedini i najveći problem na dvoru u Monte Carlu i od čega se zapravo liječi?

Kronologija tuge, jada i nesreće monegaške kneginje u raljama bolesti u proteklih pola godine

Ostavite svaku nadu vi koji ulazite glasi natpis na ulazu u Danteov pakao, a kroz slična vrata, čini se, prošla je i južnoafrička plivačica i to u trenutku kad je pomislila da su joj se ispunili svi djevojački snovi. Nakon deset godina veze i braka s princom Albertom II od Monaka (63) njegova supruga princeza Charlene (43) je nestala s monegaškog dvora i iz javnosti sa službenim objašnjenjem da se u rodnoj Južnoafričkoj Republici liječi od teške upale uha, nosa i grla. Svega jedanaest dana nakon njezina povratka kući u Monte Carlo gdje su je željni kao pustinja vode dočekali njezini blizanci, šestogodišnja kći Gabriella i sin Jacques, koji će 10. prosinca proslaviti sedmi rođendan, njezin je suprug princ Albert II od Monaca u ekskluzivnom intervjuu američkom časopisu People izjavio da se Charlene ponovno povlači iz javnosti - zbog iscrpljenosti.

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

image

Pankerska frizura monegaške kneginje, komentiraju svi, nema veze s modom, nego je izraz nezadovoljstva brakom s knezom Albertom.

PHILL MAGAKOE/AFP/PROFIMEDIA

- Njezin povratak kući protekao je jako dobro u prvim satima, a vrlo brzo nakon toga je postalo prilično jasno da Charlene zapravo nije dobro - izjavio je.

Usprkos spekulacijama da je pravi razlog njezina ponovnog odlaska s monegaškog dvora to što je princeza postala remetilački faktor - kao pučanki nemoguće joj se prilagoditi strogom protokolu koji zapravo ondje diktira svakodnevna događanja, ali i suprugovim željama i malim radostima pred kojima ona ne želi licemjerno zatvarati oči - komunikacijski kanali još uvijek inzistiraju na priči o njezinu zdravlju. To je, naime, priča koja za veliku većinu domaće i strane javnosti drži vodu, a veliki joj je plus što ju je zbog zadiranja u privatnost i zaštite osobnih podataka - nemoguće provjeriti.

Čitajte i: Princeza Charlene potpuno je slomljena zbog iznenadnog gubitka: ‘Počivaj u miru‘

image

Posjet Monaku kratko je trajao. Charlene je brže bolje otišla bez supruga i djece, ali sa svojim vjernim ljubimcem.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zato poznavatelji situacije ponovni odlazak nesretne princeze zapravo smatraju Charleninim "uklanjanjem" iz javnosti, a najveći gubitnici su njezina djeca koja joj dirljivim porukama u svakoj prilici pokazuju koliko im mama nedostaje i koliko bez nje - pate.

Kako god ova priča završila u njoj izgleda neće biti pobjednika... Donosimo kronologiju tuge, jada i nesreće princeze pučanke u proteklih pola godine.

SVIBANJ Za vrijeme službenog putovanja u svoju domovinu Južnoafričku Republiku čiji je cilj bio sprečavanje i zaustavljanje izlova nosoroga zbog navodne ljekovitosti i afrodizijačkih svojstava njihova mljevenog roga, princeza je oboljela od infekcije uha, nosa i grla zbog čega je zadržana na liječenju.

LIPANJ Glasnogovornik njezine humanitare zaklade 24. lipnja je izjavio da je princeza podvrgnuta brojnim kompliciranim procedurama u rehabilitaciji od spomenute bolesti što joj ne dozvoljava povratak na monegaški dvor.

Čitajte i: Princeza Charlene ima ozbiljnijih problema? Albert priznao da je umorna i to ‘ne samo fizički‘

SRPANJ Sedmog srpnja povodom desete godišnjice braka s princom Albertom II princeza je objavila da joj suprug i djeca jako nedostaju, te da jako žali što sa svojom obitelji neće obilježiti važnu obljetnicu. Albert je moja stijena i moja snaga, bez njegove ljubavi i podrške ne bih u sebi pronašla snagu da prebrodim ovo mučno razdoblje.

RUJAN U razgovoru za časopis People princ Albert II izjavio je da je njegova supruga spremna za povratak kući. Usprkos tim njegovim riječima agenciji Reuters je dva dana kasnije potvrđeno da se princeza Charlene osjeća loše. U novom razgovoru za People tjedan dana kasnije princ Albert je demantirao glasine da mu je supruga pobjegla s dvora jer je navodno bila bijesna na njega ili bilo koga drugog.

LISTOPAD Princ Albert II 26. listopada časopisu People izjavljuje kako očekuje da će mu se supruga u roku nekoliko tjedana vratiti kući nakon što se oporavi od operacije kojoj je početkom mjeseca podvrgnuta.

image

Posjet Monaku kratko je trajao. Charlene je brže bolje otišla bez supruga i djece, ali sa svojim vjernim ljubimcem.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dok je princeza Charlene na liječenju, javnost ostala bez teksta fotografijom njezinih blizanaca: ‘Nedostaješ nam, mama‘

STUDENI Princeza Charlene se 9. studenog napokon vratila kući, a na instagramu je objavila fotografiju s djecom i suprugom s potpisom: "Danas je sretan dan. Hvala svima koji mi dajete podršku!!" Tjedan dana kasnije glasnogovornik dvora objavio je da se princeza Charlene do daljnjeg povlači iz javnosti. "Pred princezom Charlene je razdoblje mira i odmora koji su neophodni za njezino zdravlje", napisali su. Zbog toga se princeza 19. studenog nije pojavila na obilježavanju Dana kneževine, a princ Albert II je Peopleu izjavio da mu je supruga "iscrpljena emocionalno i fizički". A blizanci su na balkon palače stigli s dječjim crtežima u rukama: Gabriella je mami poručila da im nedostaje, a Jacques da je vole. A trenutačno im je najveća želja da sa svojom mamom 10. prosinca proslave svoj sedmi rođendan.

Linker
18. travanj 2024 13:36