Ekskluzivno

Lijepe vijesti u obitelji Ivana Doriana Molnara: Veselje zbog dolaska bebe

Novinar i voditelj HRT-a za Gloriju otkriva kako je kao dječak ostao bez majke, da je morao raditi tijekom studija te da je sreću pronašao sa suprugom Anom, koja će u lipnju roditi njihovo prvo dijete

Otkako je počelo Svjetsko prvenstvo u nogometu, novinar i voditelj emisije "Qatara" Ivan Dorian Molnar ustaje oko šest ujutro, na HRT stiže u osam, a kući se vraća oko ponoći, jer u studiju zna provesti i po 13 sati. No, stresa nema u njegovom rasporedu jer sportsko novinarstvo je ostvarenje njegovog sna. Burno bude tek kada igra hrvatska reprezentacija pa s komentatorima emisije diskutira o igri, a katkad se i porječkaju.

"Iza kulisa ima puno nervoze. Vrištimo, navijamo, psujemo, komentiramo, a često bude i različitih mišljenja, no postižemo konsenzus. Zoran Zekić zna biti toliko nervozan da neprestano kruži i hoda po prostoriji jer kada igra Hrvatska prevladaju snažni osjećaji, tada ne postoji objektivno mišljenje, sve dok ne dođemo u studio i upale se kamere, govori Ivan Dorian, koji nije emotivan samo kad je riječ o igri Vatrenih, već i na spomen supruge, novinarke Ane Krolo Molnar s kojom čeka prvo dijete.

image

Ivan i Ana vjenčali su se 2019.

"Kada sam doznao da ću postati tata, ostao sam bez teksta, taj osjećaj sreće ne mogu opisati. Sjećam se kad sam prvi put u ruke primio svoju nećakinju, plakao sam kao mala beba, pa ne mogu zamisliti kakav je osjećaj imati svoje dijete. Iako ne razmišljam o spolu jer sam se uvijek veselio djeci, u mojoj obitelji Ivan je tradicionalno ime, ja sam ga dobio po ocu, on po djedu i pradjedu pa nećemo kršiti tradiciju ako bude dječak, a ako dobijemo curicu, ime će joj odabrati supruga", govori Molnar, koji prinovu očekuje početkom lipnja.

Iako oboje rade na HRT-u, upoznao ih je prijatelj nakon jedne nogometne utakmice u njezinom rodnom Splitu, gdje su se i vjenčali 2019.

"Taj dan bih ponovio. Stigla je sva moja rodbina, otac i brat s obitelji, slavili smo sa 150 ljudi, a prvi ples je bio uz pjesmu Petra Dragojevića "Prva i jedina", što mi je asocijacija na moju Anu", govori zaljubljeno Molnar.

Ne krije kako napokon uživa punim plućima, jer ga život tijekom djetinjstva nije mazio. Zbog niza nesretnih okolnosti odgojila ga je baka Nada, a financijski mu je pomagao stric Dragan te mu bio najveća potpora u odluci da se preseli u Zagreb.

Cijelu priču s novinarom Ivanom Dorianom Molnarom čitajte u novom broju Glorije!

image

Ne propustite!

GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • HELENA I DOMINIK LIVAKOVIĆ Ljubavna priča hrvatskog reprezentativca
  • PRINČEVI HARRY I WILLIAM Jedan brat lobira, a drugi sabotira
  • BEZ BRIGE S DIJANOM Osjećaji koji nas obuzimaju u prosincu - od euforije do depresije
  • JENNIFER COOLIDGE Uloga života u šezdesetima
  • LJEPOTA Serumi za svaku dob i tip kože
  • MODA Ideje za blagdanski shopping
  • STIL ŽIVOTA Zašto će magenta biti boja godine
  • KUHINJA Gastro šetnja kroz šumu i uz more
  • TEA VASILJEVIĆ Kako spojiti avanture i znanost
  • PUTOVANJE: OBALA ČILEA Dine, nasukane alge i zlato Inka iz perspektive lektorice Tanje Stilinović
  • FELJTON: BRUCE SPRINGSTEEN Snažniji od drugih
Linker
21. travanj 2024 07:39