divne uspomene

Tužni obiteljski oproštaj: Dirljivim privatnim fotografijama Kate Middleton odala počast pokojnom princu Philipu

Princ William, Kate Middleton, princ Charles... Britanska kraljevska obitelj tuguje zbog gubitka princa Philipa, koji je bio stup obitelji.

Britanska kraljevska obitelj na svom je službenom Twitteru u srijedu objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II. i pokojnog princa Philipa. Pozirali su sa svojom praunučadi, a tu predivnu uspomenu fotografirala je vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, u dvorcu Balmoral 2018. godine.

Princ George smjestio se kraj svoje prabake, dok je Louis sjeo u njezino krilo. Na fotografiji su i princeza Charlotte, Savannah Philips, Isla Philips te Lena i Mia Tindall. Princa Phillipa su se u dirljivoj objavi prisjetili princ William i supruga Kate. "Danas ga se sjećamo kao oca, djeda i pradjeda", piše na službenom Twitteru para.

Princ Charles i Camilla Parker Bowles objavili su dvije fotografije u znak sjećanja na Philipa. Dirljivim objavama britanska kraljevska obitelj prisjeća se Philipa, koji je bio stup obitelji, a od kojeg će se zauvijek oprostiti pogrebom u subotu poslijepodne.

Linker
19. travanj 2024 07:22