PUSTOLOVNO AKCIJSKI FILM

‘Brzi i žestoki‘ dobili pojačanje: Pridružila im se neodoljiva plavokosa glumica

Filmski serijal koji sadrži četiri pustolovno-akcijska filma u produkciji kompanije Universal Pictures dobili su još jednog ženskog člana. Oscarom nagrađena glumica pridružit će se franšizi vrijednoj milijardu dolara, a dobrodošlicu na društvenim mrežama joj je poželio i glumac Vin Diesel.

Američka glumica umjetničkog imena Brie Larson, uskoro će postati dio obitelji Brzi i žestoki, a vijest je prvi podijelio američki glumac Vin Diesel na društvenim mrežama te razveselio obožavatelje novim pojačanjem. Riječ je o glumici Brianne Sidonie Desaulniers, koja se najprije proslavila sporednim ulogama u komedijama kao tinejdžerica, a od tada se okušala i u glavnim ulogama u nezavisnim filmovima i blockbusterima.

Popularni glumac i producent Vin Diesel podijelio je objavu na Instagram profilu u subotu kasno navečer.

Čitajte i: Dobili su uloge zahvaljujući očitoj kemiji već na prvi pogled, a potom se i zaljubili

"Da, da, da... vidiš ovog anđela na mom ramenu kako me tuče i pomisliš 'to je kapetan Marvel'. Preočito je koliko na ovoj fotografiji stane ljubavi i smijeha. Međutim, ono što ne vidite je lik s kojim ćete se upoznati u filmu. Nemate pojma koliko će ona biti bezvremenska i nevjerojatna u našoj mitologiji. Osim njezine ljepote, njezinog intelekta... njenog Oscara, ona je duša koja će dodati nešto što možda niste očekivali, ali ste priželjkivali to'', napisao je ispod fotografije na kojoj pozira s Brie Larson.

"Dobrodošla u obitelj Brie", poručio je glumac koji nije mogao sakriti radost i oduševljenje svojom budućom kolegicom.


Čitajte i: Angelina Jolie priznala u dnevnom talk showu: ‘Imam i previše razloga zbog kojih ne želim vezu‘

Plavokosa ljepotica najpoznatija je po ulozi u filmu Soba iz 2015. za koju je osvojila brojna prestižna priznanja, uključujući Oskara i Zlatni globus za najbolju glumicu u glavnoj ulozi. Također je igrala zapažene uloge u drami Privremeni dom, koja joj je donijela nominaciju za Nagradu Spirit, komedijama Scott Pilgrim protiv svijeta, Na tajnom zadatku, Kaos u najavi i seriji Sva lica Tare. Sudeći po njenom glumačkom iskustvu ne sumnjamo da će ispuniti sva očekivanja u najnovijem nastavku popularnog akcijskog filma Brzi i žestoki, i da nipošto neće razočarati odane fanove.

Linker
20. travanj 2024 05:56