Gnjusan čin

Chris Brown suočen s još jednom tužbom mlade žene: Drogirao ju je, a zatim silovao na jahti poznatog kolege

Bivši Rihannin dečko, s kojim se rastala na ružan način zbog njegovog fizičkog zlostavljanja, suočen je s novom tužbom, mlada studentica tvrdi da ju je drogirao i silovao.

Zločesti dečko američke glazbe Chris Brown suočen je s teškim optužbama, prema sudskoj tužbi 'teškoj' čak 20 milijuna dolara navodno je silovao ženu na jahti koja je bila privezana pred vilom Puff Diddyjevog imanja Star Island. Pjevača tuži za javnost anonimna žena, koja kaže da je profesionalna koreografkinja, plesačica, model i glazbenica, tužiteljica tvrdi da je Chris u samo nekoliko minuta prešao od 'prijateljski' nastrojenog lika do silovanja.

Prema tužbi, u čiji posjed je došao TMZ, žena tvrdi da je Chris zgrabio mobitel od prijatelja s kojim se čula preko FaceTimea i pozvao ju je da dođe u Diddyjevu kuću što je prije moguće, na Star Islandu u Miamiju. Kada je tamo stigla, bilo je to 30. prosinca 2020., tvrdi kako joj je Chris prišao i pitao želi li piće, usmjeravajući je prema kuhinjskom dijelu jahte.

U dokumentima stoji kako je ušla u kuhinju s Chrisom, gdje joj je dao crvenu čašu s miješanim pićem te su počeli pričati. Nakon što joj je napunio čašu drugi put, tvrdi da je osjetila "naglu i neobjašnjivu promjenu svijesti".

image

Chris Brown suočen je s tužbom od 20 milijuna dolara.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izbezumljena nakon svega

U tužbi žena tvrdi da se također osjetila "dezorijentirano, fizički nestabilno te da je počela padati u san i buditi se iz njega"... tada ju je, tvrdi tužiteljica, Chris odveo do spavaće sobe, a ona je bila "drogirana i u polusnu".

Čitajte i: Velika sramota pala na ime Chrisa Browna

Žena tvrdi da je Chris Brown zatvorio vrata spavaće sobe, prepriječio joj je izlaz, skinuo joj je donji dio bikinija i počeo je ljubiti. Tvrdi da je promrmljala Chrisu da stane, ali je ustrajao i silovao ju. Žena tvrdi da je Brown ejakulirao u nju, skočio i objavio da je "gotov". Idući dan poslao joj je poruku i zahtijevao da uzme pilulu za dan poslije, iako je bila izbezumljena, učinila je upravo to.

Žena je tužila Chrisa Browna za 20 milijuna dolara zbog boli, tvrdi da joj je navodno silovanje uzrokovalo teške emocionalne boli. Odvjetnici djevojke tvrde za američke medije kako seksualni napad nije prijavila policiji tada, jer je studentica medicine i bilo ju je sram.

Chrisa Browna još je 2019. za silovanje optužila mlaa žena, koja je tada imala 24 godine, čin se dogodio u jdnom pariškom hotelu, u siječnju 2019. Brown je završio u pritvoru, nakon prijave, no uz njega tamo je završilo još dvoje ljudi, policija je otkrila i da je jedan od privedenih tjelohranitelj pjevača.

Linker
19. travanj 2024 02:37