OGLASILA SE

Ella Dvornik priznala kako je operirala grudi: ‘Oporavak je bolan, ožiljci mi se ne sviđaju, ali nisam požalila‘

Kroz godine je priznala kako je operirala nos, s pratiteljima je dijelila i dojmove s tretmana ‘smrzavanja sala‘, a sada je napokon priznala kako je operirala grudi. Bilo je to dva mjeseca prije nego što je otkrila kako je trudna s mlađom kćeri Lumi, a upravo su je tjelesne promjene u trudnoći s Balie ‘natjerale‘ da riješi taj problem asimetrije koji ju neko vrijeme mučio.

Ono što volimo kod modne blogerice i influencerice Elle Dvornik je njezina iskrenost. U novom videu na vlastitom YouTube kanalu priznala je kako je radila korekcije na svojim grudima, ali i podijelila dojmove o operaciji i oporavku.

"Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Balie napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i, nasreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara. Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu iako ju nisam mogla 'napuniti' i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima, prije djece, kada su bile prpošne i super su mi stajale. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, a nije to dugo trajalo, tri do četiri tjedna, lijeva je ostala veća od desne", pojasnila je Ella te je u videu ubacila i fotografiju njezinih grudi nakon prve trudnoće. Asimetrija je vidljiva, a Ella to nimalo nije odgovaralo.

image
Ella Dvornik u videu na YouTube kanalu otkrila je kako je operirala grudi.
Screenshot

Razmišljala je o transferu masti, ali i o silikonima. Kada je korigirala nos, pitala je liječnika i što misli o njezinim grudima te joj je on savjetovao kako joj je najbolje rješenje za vraćanje simetrije kombinacija implantanata i transfera masti.

"Rekao mi je i kako nikad u životu nije vidio toliku asimetriju, ne samo što se tiče veličine grudi, već i bradavica", rekla je Ella. U konačnici se odlučila za operaciju, a samo dva mjeseca nakon ostala je trudna s Lumi. Rekla je kako se bojala da će ponovno morati ići na korekcije, budući da je svjesna tjelesnih pormjena koje se ženi događaju tijekom trudnoće i nakon poroda. Ipak, grudi su danas u dobrom stanju. Priznala je i kako je opreracija bolna te oporavak dugotrajan. Nije zadovoljna niti s ožiljcima, no i s njima se pomirila.

Čitajte i: Ella otkrila što bi voljela raditi nakon ere Instagrama: 'Da imam priljev zarade bez da se konstantno eksponiram'

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us**** jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa", rekla je te zaključila kako, unatoč svemu, nimalo nije požalila jer su baš onakve kakve je zamišljala.

Dodala je i kako je, otkako se preselila u Istru, krenula i na privatne treninge, ali i promijenila način prehrane. Smatra kako je i u tom pogledu napredovala. Struk se stanjio, noge i trbuh izdefinirali, a cilj joj je još dobiti na mišićnoj masi.

Čitajte i: Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj mir...‘

Linker
17. travanj 2024 01:58