Ovo nismo očekivali

Jason Momoa prisjetio se teškog razdoblja: ‘Moja obitelj je gladovala nakon snimanja Igre prijestolja‘

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu ispričao je kako su se on i njegova obitelj nakon uloge u hit seriji "Igra prijestolja" bojali za egzistenciju.

Kratkotrajno pojavljivanje Jasona Momoe u jednoj od najuspješnijih serija današnjice, rekao je, nije mu donijelo mnogo, već naprotiv, nakon toga bio je dugo vremena nezaposlen.

U seriji je glumio nemilosrdnoga Dothrakija Khala Drogoa kojeg su fanovi serije obožavali, no to Jasonu nije pomoglo u pronalasku novog posla.

image
Momoina supruga Lisa Bonet i njihova djeca - sin Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha i kći Lole Iolani.
JEAN PAUL/PAPIXS/PROFIMEDIA

"Gladovali smo nakon "Igre prijestolja". Trudio sam se, ali nisam dobivao uloge. Jako je teško biti bez posla kada imaš malu djecu i u dugovima si", otkrio je 41-godišnji otac dvoje djece - kćeri Lole Iolani (13) i sina Nakoe-Wolf Manakauapo Namakaeha (11) koje je dobio s glumicom Lisom Bonet.

Glumac se pojavio u 10 epizoda prve sezone te je reprizirao ulogu u drugoj sezoni za nekoliko scena.

Ipak, 2016. mu se posrećilo pa je dobio ulogu Aquamana u filmu "Batman v Superman: Zora pravde", sve dok Marvelov junak nije 2018. dobio vlastiti film.

Fanovi sada željno iščekuju filmski hit "Dune", koji stiže sljedeće godine, u kojem Jason igra ulogu Duncana Idahoa te nastavak Aquamana koji izlazi 2022. godine.

image
Jason Momoa se vidi samo s jednom ženom.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, Jason i Lisa u braku su od 2017., no u ljubavnoj vezi su još od 2005. Seksi snagator uvijek je isticao kako je ona za njega uvijek bila jedna jedina.

"Kad sam je prvi put vidio na televiziji, imao sam samo osam godina. Rekao sam mami da želim biti s njom i da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi sigurno mislila da nisam normalan. Za mene je ona bila i ostala prava kraljica", rekao je Momoa.

Linker
21. travanj 2024 05:24