Ples sa zvijezdama

Maja briljirala u ulozi voditeljice u televizijskom spektaklu, ali svi komentiraju Mešina

Glazbenica i influencerica do sada se natjecala i bila članica žirija u velikim televizijskim formatima, vodila je Tvoje lice zvuči poznato, no sada je prvi put stala na pozornicu kao voditeljica showa koji emitira uživo.

Zvjezdana emisija ima i zvjezdani voditeljski par - glumca Igora Mešina već niz godina gledamo baš u ulozi voditelja, no pjevačica Maja Šuput imala je svoj voditeljski debi u emisiji uživo u prime timeu i to u showu Ples sa zvijezdama. Dosad se, podsjetimo, kao voditeljica okušala uz iskusnog kolegu Franu Ridjana u emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

Iako je do sada imala iskustvo i kao pjevačica, zabavljačica, gošća te članica žirija u Supertalentu, sama je napomenula da su to sasvim različiti angažmani. No, prema onome kako je odvodila svoju prvu emisiju Maja se itekako pripremila. No osim što je briljirala kao voditeljica live formata, Maja je zabljesnula i zahvaljujući odabiru outfita.

Čitajte i: Žiri plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

Glamurozna haljina prepuna glittera, s visokim prorezom i asimetričnim rukavima, podsjećala je na glamurozno razdoblje starog Hollywooda. Što je voditeljica dodatno naglasila elegantnim valovima u kosi i neizostavnim crvenim ružem. Nakon što je završila emisija uživo, i nakon što su joj se slegli dojmovi Maja se oglasila na Instagramu. "I preživjela svoj prvi live. A sad da u miru čujem tko je po vama jučer bio najbolji?", pitala je svoje brojne pratitelje.

Gledatelji se zabrinuli

I dok je Šuput oduševila gledatelje, njen kolega nije ima najbolju veče, bar ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama. Igora Mešina, koji ima nebrojeno mnogo voditeljskih ‘utakmica‘ u nogama, možda su gledatelji i strože promatrali.

Čitajte i: Slavni su dali podršku novim plesačima i prisjetili se svojih iskustava iz showa

Mnogi su primijetili da Igor zamuckuje dok govori i ima problema s izgovaranjem riječi, što nije tipično za njega. Komentatori na mrežama pitali su se ima li glumac možda zubobolju, zašto "frflja", odnosno je li sve u redu s njim?

image

Maja Šuput i Igor Mešin

FOTOGRAFIJE: LUKA DUBROJA

U nedjelju je krenuo dugoiščekivani televizijski show s emitiranjem. Trinaest parova predstavilo se u prvoj emisiji, a led je probila pjevačica Domenica Žuvela u paru s Alanom Walmeom. Uz nju gledatelji će kroz još 12 emisija moći gledati Bojanu Gregorić, Luciju Lugomer, Jelenu Perić, Vlatku Pokos, Albinu Grčić, Ivanu Čuljak, Asima Ugljena, Pedra Soltza, Filipa Vidovića, Sandija Pegu, Marka Petrića i Matiju Lovreca.

Linker
20. travanj 2024 13:34