Uvijek šarmantna i iskrena

Marija Miholjek nam je otkrila tajnu svog izgleda i poručila mlađim kolegicama: ‘Želja nije dovoljna!‘

Jedna od omiljenih TV voditeljica pridružila se kolegicama na pozornici prilikom dodjele nagrada Zlatni studio Jutarnjeg lista i još jednom pokazala nevjerojatnu figuru i mladolik izgled, a priznala nam je i kako joj to uspijeva.

Voditeljica dnevnika Nove TV Marija Miholjek, jedno od omiljenih lica s malih ekrana, pridružila se kolegicama Danijeli Trbović i Ani Brdarić Boljat u vođenju programa dodjele Zlatnog studija 2022. Njih tri su imale priliku dodijeliti nagradu za televizijski reality show, a najboljim je proglašen Masterchef, iz produkcije Marijine matične televizijske kuće.

Sa šarmantnom voditeljicom smo imali prilike i razgovarati, a kazala nam je da je izrazito uzbuđena što ima priliku biti na ovoj svečanoj manifestaciji i uživati u društvu dragih kolega i prijatelja, a posebno je uživala u društvu kolegice Ane Brdarić BOljat.

image

Marija Miholjek je posebno uživala u društvu kolegice Ane Brdarić.

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Nina je opet pjevačica godine, a za svaki uspjeh zahvaljuje njima: ‘Žene su moja najveća inspiracija‘

Mariju smo tom prilikom nakon dužeg vremena vidjeli u svečanom izdanju, a sve prisutne je uvjerila da izgleda uvijek besprijekorno pa smo je upitali koja je tajna njezina mladolikog izgleda i ljepote.

"Moja tajna naprosto leži u radosti života i okruženosti dobrim, dragim i pozitivnim ljudima. Najvažnije je napuniti baterije uz ljude koje volite, jer bez toga nema iskrene sreće. Tako da sam nekako najzahvalnija upravo na tim ljudima čija se energija odražava na moj izgled. Iako, moram priznati da tu ima i dosta genetike, i s mamine i s tatine strane", priznaje voditeljica.

Miholjek je svakako jedno od omiljenih lica Nove TV za koju radi već dugi niz godina pa je mnogim mladim kolegicama ogledni primjer vrhunske profesionalke. Upitali smo je i što bi poručila svima onima koji se nalaze na samom početku svoje televizijske karijere.

Čitajte i: Momčilo Otašević čeka premijeru serije, ali priznaje da mu je druga uloga najdraža: ‘Uspijem sve, zahvaljujući njoj‘

"U početku je, naravno, najvažnija želja, ali ona nije dovoljna jer se nađemo pred brojnim preprekama za koje nam treba upornost i snaga. Svi smo se mi više puta spotaknuli na svome putu, ali ključno je slijediti svoje snove i ne odustati", iskreno je rekla Marija.

Linker
15. travanj 2024 05:06