Stoji joj odlično!

Paris Hilton ne prestaje slaviti pred svoje vjenčanje: Prijateljice joj napravile vjenčanicu od toalet papira

Bogata nasljednica najavila je trodnevnu svadbu, a kako je krenula sa zabavama za prijateljice i obitelj, tzv. djevojačkim zabavama, prije svadbe slavit će tjednima.

Ako i postoji netko na planetu tko nije upoznat s likom i djelom Paris Hilton, sada mu je jasno da će njeno svadbeno slavlje sa zaručnikom Carterom Reumom biti događaj ne godine, nego vjerojatno i dekade. Jedna od najpoznatijih partijanerica svoj najveći dan u životu već propisno slavi te je tako bogata nasljednica i poduzetnica organizirala već nekoliko tematskih 'djevojačkih' zabava.

Nakon tematske djevojačke zabave, imala je i "intiman" djevojački brunch, u kojem su je njene najbliže žene omotale toaletnim papirom. Buduća mladenka Paris, ne da se nije naljutila, nego je ponosno pozirala u svojoj "WC papir vjenčanici", a dokazala je i da njoj jednostavno sve odlično stoji.

image
Paris Hilton i bridal brunch u vrtu njenog doma u LA.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Doslovno kakvu god krpu ili papir "baci" na sebe, ona će na svom vjenčanju izgledati odlično.

Čitajte i: Cure detalji vjenčanja godine: Slavna američka nasljednica za svadbeno slavlje pripremila čak 11 odjevnih kombinacija

"Bridal brunch" kako su ga nazvale, održao se tijekom vikenda u dvorištu Parisinog doma u Los Angelesu. Bila je to intimna vrtna zabava, ali intimna samo po broju gošći koje su bliske s bogatom nasljednicom, ali nikako intimna po tajnosti, jer su dame jedva dočekale atmosferu podijeliti i prenijeti objavljenim fotografijama na društvenim mrežama.

image
Gošće su buduću mladenku obuke u toaletni papir.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Savršeni modeli

Buduća mladenka i njena šogorica Teresa Hilton poslužile su kao modeli koje su vrijedne gošće obukle u ručno omotane vjenčanice od bijelog toaletnog papira. U roku od pet minuta dame su zablistale u gotovim kreacijama. Paris je tako dobila haljinu inspiriranu 80-ima, s ogromnim puf rukavima i bijelim vjenčićem na glavi.

image
Paris i Teresa Hilton u vjenčanicama od toaletnog papira.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Paris Hilton ne može se prestati diviti svom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

Kako se približava vjenčanje bogate nasljednice i poslovne žene, tako u javnost "curi" i sve više detalja - a oni ako su i upola istiniti garantiraju pravi spektakl. Trodnevna svadba zakazana 11. studenog u Bel-Airu, iako su pozivnice poslane, na njima ne piše točna lokacija. Pretpostavlja se da će vjenčanje biti u vili njezina pokojnog djeda Williama Barrona Hiltona, poslovnog magnata i filantropa, čija je Paris bila mezimica.

image
Intimni brunch samo je dio pred-svadbenih fešti koje Paris priređuje.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Buduća mlada za trodnevno slavlje sprema čak 11 odjevnih kombinacija, jer se, kako je izjavila, obožava - presvlačiti. Paris Hilton i Carter Reum u vezi su dvije godine, zaručili su se u veljači na proslavi njezinog 40. rođendana na privatnom otoku.

Linker
19. travanj 2024 07:49