Glazbeni par

Romantika na moru: Nika Turković i Matija Cvek uživaju na idiličnom otoku i samoći

Mladi pjevači u vezi su već dugo godina, ali na društvenim mrežama ne dijele zajedničke fotografije, pogotovo ne one u kojima izmjenjuju nježnosti, zato je ovaj mali foto-izvještaj sa zajedničkog ljetovanja još simpatičniji.

Jedan od najsimpatičnijih glazbeno-ljubavnih parova Nika Turković i Matija Cvek još uvijek uživaju na odmoru na obali. Dvoje pjevača naizmjenično objavljuju idilične ili pak duhovite objave na kojima se vidi da je to uistinu odmor iz snova.

Posljednjih dana odmaraju na otoku Visu, odakle posjećuju manje otočiće tog arhipelaga. Nika je oduševljena Brusnikom odakle je stavila i nekoliko objava, na kojima se vidi zalazak sunca i plavetnilo mora u kojem su uživali.

Dok se Matija javio s otočića Sveca, tj. Svetog Andrije, tamo je zajedno s prijateljem pozirao uz autohtonu životinju - tovara.

Osim što istražuju nenaseljene otoke, par uživa i u gastronomsko ponudi Visa, tako je oboje objavilo fotografije iz lokalne konobe. Dok je Nika naglasila romantičnu stranu večere, Matija se pak našalio činjenicom da u restoranu ipak neće jesti ćevape.

Protekli tjedan na tom južnodalmatinskom otoku itekako odgovara Niki i Matiji koji su oboje sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelili nekoliko romantičnih objava - koje se baš i ne mogu pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Čitajte i: Matija Cvek o ljubavi s Nikom Turković: ‘Osvojila me osmijehom i uskim trapericama, ali ne slažemo se oko kućanskih poslova‘

U razgovoru za Gloriju Matija je na šaljiv način otkrio čime ga je Nika osvojila - ‘Velikim osmijehom i uskim trapericama‘, kazao je pjevač i u istom razgovoru otkrio da postoji šansa da snime duet, ali samo ako bude spontani.

"Slični smo po želji za napretkom i osvajanjem prostora ispred sebe. Različiti smo po shvaćanju prioriteta kućanskih poslova", otkrio je Matija po čemu su on i Nika slični te dodao da ona mnogo bolje kuha.

Nika je za Glorijine čitatelje otkrila i svoju listu preporuka za idealno ljeto i relaksaciju, tako je kazala da najviše voli Netflixove krimiće. "Posebno bih izdvojila seriju ‘Happy‘ - o bivšem policajcu koji živi život plaćenog ubojice i ima izmišljenog prijatelja", kazala je Nika.

"Od glazbe slušam zadnji album Dua Lipe i Olivije Rodrigo, sve od pocket palme (posebno novi singl ‘More‘) i novi singl Matije Cveka i Marka Kutlića - ‘Zaplesala je s ljetom‘. Mislim da ljetnije od toga ne može!", otkrila je Nika.

Čitajte i: Netflixovi krimići i vedra playlista: Idealna formula Nike Turković za ljetnu zabavu

Linker
18. travanj 2024 11:12