ŠIRE OBITELJ

Scarlett Johansson je trudna: ‘Colin i ona su neizmjerno sretni što im stiže prinova‘

Jedna od najtalentiranijih i najplaćenijih glumica Hollywooda, Scarlett Johansson je trudna, piše Daily Mail.

Čini se da su šuškanja o trudnoći Scarlett Johansson nakon premijere filma "Black Widow" ipak bila točna. Za Daily Mail je sretnu vijest otkrio izvor blizak Scatlett i njezinom supružniku Colinu Jostu.

image
Par je prvi puta viđen zajedno 2017. godine.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Iako se Scarlett i Colin još nisu oglasili oko sretne vijesti, izvor je otkrio kako je par neizmjerno sretan što će im se obitelj proširiti za još jednog člana.

Čitajte i: Blam supružnika: Scarlett Johansson opsovala supruga koji joj je u prijenosu uživo napravio nešto nezamislivo

"Scarlett je trudna već neko vrijeme, ali nije htjela pričati o tome, pa je sretnu vijest držala u tajnosti. Colin i ona su presretni", kratko je prokomentirao izvor.

Scarlett koja je četiri puta nominirana za Zlatni globus i Colin prvi su puta viđeni zajedno još u svibnju 2017. godine, kada su izmjenjivali poljupce na afterpartyju završnice 42. sezone hit komedije "Saturday Night Live". Šest mjeseci nakon, potvrdili su vezu pojavivši se kao par na crvenom tepihu u Galeriji američkog prirodoslovnog muzeja u New Yorku. Od tada se zajedno pojavljuju na većini javnih događanja, a vjenčali su se u listopadu prošle godine.

image
Scarlett je četiri puta nominirana za Zlatni globus.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Colin prepustio Scarlett Johansson organizaciju vjenčanja: ‘Ne želim glumiti da imam ukusa‘

Colinsu je to prvi brak, a Scarlett koja je svojedobno zauzela 12. mjesto među 100 najzgodnijih žena svih vremena prema časopisu Men's Health, je "sudbonosno da" izrekla tri puta. S bivšim supružnikom, novinarom Romainom Dauriacom ima kći Rose Dorothy.

Linker
14. travanj 2024 02:13