SPASI ME

Vrijedan 500 eura! Gitarist Queena predstavio miris britanskog sela, stvoren u humanitarne svrhe

Jedan od najslavnijih gitarističkih virtuoza pokazao je da nije stručnjak samo za glazbene, već i za mirisne note: promovira parfem „Save Me”, a jedina preostala bočica s njegovim potpisom uskoro će biti ponuđena na aukciju.

Novi je parfem nastao u suradnji s Anne Brummer, osnivačicom humanitarne zaklade Save Me, i Sergiom Momom, osnivačem i predsjednikom uprave talijanskog luksuznog branda Xerjoff. Gitarist Queena Brian May udružio se s njima kako bi privukao pažnju na očuvanje divljih životinja, pa će tako i dio prihoda od prodaje parfema, koji se može nabaviti na Xerjoffovoj web stranici, biti doniran u tu svrhu.

- Ako želite mirisati na britansko selo, kliknite i kupite parfem – napisao je May na svojem Instagram profilu.

- Uistinu sam uzbuđen zbog ove suradnje. Moj dragi prijatelj Sergio Momo dizajnirao je novi parfem kako bi pomogao životinjama u divljini. Suosjećanje nikada nije mirisalo tako slatko – kazao je slavni gitarist, koji nikada nije skrivao da glazba nije jedina njegova strast.

Doktorsku disertaciju iz astrofizike obranio je 2007. na Kraljevskom sveučilištu u Londonu, a godinama istražuje viktorijansku stereofotografiju, no najviše slobodnog vremena ipak posvećuje borbi za zaštitu životinja. Zakleti je vegan, zalaže se za ukidanje lova na lisice te potpomaže brojne udruge za zaštitu životinja, kao što je Save Me, koja se brine za dobrobit divljih životinja.

image
Posljednja bočica ovog parfema, s Mayevim potpisom, prodavat će se na aukciji, a zarada ide u dobrotvorne svrhe.
Promo

Nakon što je predstavljen parfem, prodane su sve bočice iz posebne kolekcije s Mayovim potpisom vrijedne 500 eura. Ostala je samo jedna, koja će u dogledno vrijeme biti prodana na posebnoj aukciji. Standardna bočica parfema Save Me, bez Mayovog potpisa, može se kupiti za 235 eura.

Linker
23. travanj 2024 01:04