HOLIVUDSKI MILJENIK

Zbog zdravstvenog stanja Jasona Momoe odgođeno snimanje: ‘Ovo zadaje glavobolju vodećim ljudima na filmskom setu‘

Glumac je pozitivan na koronavirus, a zarazio se na snimanju filma ‘Aquaman and the lost Kingdom‘.

Mnogima omiljen holivudski glumac Jason Momoa pozitivan je na koronavirus, piše New York Post, a zarazio se na setu filma "Aquaman and the lost Kingdom" u Londonu.

Odgođeno snimanje filma

"Jason je, srećom, dobro i trenutno je u izolaciji jer je dobio pozitivan test na koronu. No, ovo zadaje glavobolju vodećim ljudima na filmskom setu jer su zabrinuti zbog odgode snimanja, koje je ionako trebalo biti odrađeno u kratkome roku", rekao je izvor za strane medije o stanju Momoe koji trenutno izolaciju provodi u svojoj 20 milijuna funti vrijednoj vili.

image
Glumac je trenutno u samoizolaciji u svojoj luksuznoj vili.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Naravno, sigurnost zaposlenih na filmskome setu je najvažnija i svi se redovito testiraju", dodao je spomenuti izvor.

Čitajte i: Reunion ljubavnika iz ‘Igre prijestolja‘: Emilia Clarke u krilu Jasona Momoa budi nostalgiju na prvu sezonu serijala

Glumac se ubrzo javio pratiteljima na Instagramu sa zahvalom na brojnim porukama podrške kojima ga obasipaju za vrijeme izolacije, a koji se nadaju njegovom brzom oporavku.

Film "Aquaman and the Lost Kingdom" u kinima bi se trebao početi prikazivati u prosincu 2022. godine, a Momoa je nedavno izjavio kako je nastavak filma posvetio mladom obožavatelju koji je ranije ove godine izgubio bitku s rakom.

Linker
24. travanj 2024 03:35